Kako sastaviti, objaviti i ocijeniti znanstveno djelo 6. izdanje

Kako sastaviti, objaviti i ocijeniti znanstveno djelo 6. izdanje - Silobrčić, Vlatko | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Silobrčić, Vlatko
DIMENZIJA
11,24 MB
NAZIV DATOTEKE
Kako sastaviti, objaviti i ocijeniti znanstveno djelo 6. izdanje.pdf
ISBN
4878943839258

OPIS

Knjiga je prije svega namijenjena znanstvenicima, posebice biomedicinarima. Za njih je objavljivanje rezultata rada nezaobilazni sastavni dio istraživanja, njihova posla. Zato se gotovo isključivo radi o znanstvenim člancima, o znanstvenim informacijama. Naći će u njoj korisne građe i oni koji pišu druge vrste informacija. U ovoj je knjizi, dakle, prikazano kako da znanstvene (i druge) informacije mogu biti napisane znatno bolje, da o tome postoje pravila što proishode iz jasne svrhe znanstvenih tekstova i da su ona toliko logična da ih ne treba učiti napamet. Autor na primjerima izlaže kako se znanstveni i drugi tekstovi mogu skratiti i učiniti jasnijima. Knjiga govori o tome što je to znanstveni članak, o znanstvenom stilu, pisanju izvornoga znanstvenoga članka, o pisanju ostalih znanstvenih članaka i magistarskih odnosno doktorskih teza, o pripremanju plakata i predavanja, pisanju prikaza knjiga (recenzija) te o pripremanju prijedloga znanstvenoga projekta

objaviti i ocijeniti znanstveno djelo / Vlatko ... Kako sastaviti, objaviti i ocijeniti znanstveno djelo, 6. dopunjeno izdanje.

- (Biblioteka Priručnici) Bibliografija uz svako poglavlje. - Predmetno kazalo.

POVEZANE KNJIGE