Doručak

Doručak - Gulin, Dunja | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Gulin, Dunja
DIMENZIJA
7,40 MB
NAZIV DATOTEKE
Doručak.pdf
ISBN
3915692779493

OPIS

Za doručak kažu da je najvažniji obrok u danu, a istoimena kuharica u biblioteci Mirisi i okusi Makronove koju potpisuje Dunja Gulin omogućit će vam da taj obrok u danu učinite raznolikim, da ga prilagodite osobnim potrebama i raspoloženjima te da istodobno znate da u organizam unosite visokohranjive namirnice iznimnoga okusa. Dunja je osmislila 28 recepata (slatkih, slanih, konkretnih i laganijih) imajući pritom u vidu individualne potrebe ljudi (za one koji vole nešto lagano ujutro, za one koji nemaju vremena ujutro, za one koji žele ojačati vlastiti organizam, za sportaše, studente itd.)

Zaboravljamo koliko je bitno za početak dana tijelu pružiti sve potrebne nutrijente kako bi imalo energije za cijeli dan. Ujutro, nakon ustajanja, brzo se spremite za posao i izletite kroz vrata bez doručka.

Čak i ako žurite na posao i niste jutarnji tip, obrok možete pripremiti večer prije te pojesti svoj zdravi doručak na poslu. Doručak palačinke s lanom. Amela-Bozkurt recept Slani uštipci.

POVEZANE KNJIGE