Zdravstvo po mjeri čovjeka

Zdravstvo po mjeri čovjeka - Štifanić, Mirko | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Štifanić, Mirko
DIMENZIJA
7,13 MB
NAZIV DATOTEKE
Zdravstvo po mjeri čovjeka.pdf
ISBN
5412691135610

OPIS

Zdravstvo po mjeri čovjeka prvi je udžbenik za studente Organizacije, planiranja i upravljanja u zdravstvu (O.P.U.Z.), ali ne samo za njih. Knjiga se pojavljuje u vremenu kada mnoge profesije nastoje osuvremeniti svoj način rada i poboljšati odnos prema čovjeku, odnosno pacijentu, te (p)ostati društveno prihvatljive, uspješne i etične i kao takve provoditi globalnu strategiju Europske unije i Svjetske zdravstvene organizacije Zdravlje za sve u 21. stoljeću. Cilj ovoga udžbenika je razvijanje znanja i spoznaja medicinske sociologije kao komplementarne pomoći u razumijevanju organizacije, planiranja i rukovođenja u zdravstvu sa svrhom podizanja ovoga sustava iz duboke krize na razinu dostojnu čovjeka.

Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/122954 Razvoj po mjeri čovjeka i društvena isključenost 11 Agenda EU za socijalno uključivanje i proces 14 STRUKTURA IZVJEŠTAJA 16 POGLAVJE 2: Status siromaštva, razvoja po mjeri čovjeka i društvene isključenosti u Crnoj Gori 17 2.1. RAZVOJ PO MJERI ČOVJEKA I DRUŠTVENA ISKLJUČENOST U CRNOJ GORI: PREGLED 18 2.2. Zdravstvo po mjeri čovjeka, Rijeka: Adamić, 2008 (monografija), Nastanak i razvoj sociologije turizma (znanstveni članak), Društvena istraživanja : časopis za opća društvena pitanja, Vol.

Puni tekst: hrvatski, pdf (226 KB) str. 15-18: preuzimanja: 529* citiraj: APA 6th Edition Iako je ovaj rast za siromašne i društveno isključene stvorio brojne mogućnosti za razvoj po mjeri čovjeka, on nije na odgovarajući način preveden u poboljšanje socijalnog uključivanja ili smanjenje siromaštva. Savez samostalnih sindikata Hrvatske i Zaklada Friedricha Eberta (FES) organizirali su u Novinarskom domu konferenciju pod nazivom Radno vrijeme po mjeri čovjeka na kojoj se raspravljalo o tome kakvo je to radno vrijeme po mjeri čovjeka, zašto i kako skratiti radno vrijeme, te koja rješenja za preokretanje negativnih trendova u području radnog vremena predlažu europski sindikati i SSSH. Integrativna bioetika (prirodne, tehničke, biomedicina i zdravstvo, biotehničke, društvene, humanističke znanosti) Kroatologija; ...

POVEZANE KNJIGE