Kradljivica knjiga

Kradljivica knjiga - Zusak, Markus | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Zusak, Markus
DIMENZIJA
9,80 MB
NAZIV DATOTEKE
Kradljivica knjiga.pdf
ISBN
5385645819199

OPIS

Neponovljiva priča o ljubavi i smrti, koja svojom snagom ne zaostaje za Dnevnicima Anne Frank. Roman koji će oduševiti i djecu i odrasle.Priču iz 1939. godine i Njemačke kojom vladaju nacisti, pripovijeda sama Smrt. Djevojčicu Liesel i njenog mlađeg brata majka je prisiljena povjeriti prijateljima. Kad Lieselin mlađi brat umre, Liesel na njegovom grobu pronalazi knjigu uz koju će naučiti čitati i koja će joj promijeniti život. To je početak priče koja istražuje snagu riječi: njihovu moć da potaknu, uništavaju, ali i liječe. Gaseći žeđ za čitanjem, Liesel postaje kradljivica knjiga, spašavajući ih iz lomača i skrivajući… Zusakov roman o djevojčici i Smrti, priča je o nadi i ljepoti koje opstaju usred užasa i tuge i sasvim je zasluženo slavljen kao knjiga koja će se pamtiti.

Mala kradljivica, posvojena devetogodišnja Liesel, postaje opsesija Smrti i ova ... Kradljivica knjiga inspirativna je priča o hrabroj mladoj djevojci koja mijenja živote osoba u svojoj okolini. U nacističkoj Njemačkoj, 1939.

(u Australiji) odnosno 2006. ?/td> 3JE_V.GIF" alt="linje" width="15" height="50" border="0"> Stopalo AB Sveavägen 19 191 34 Sollentuna. [email protected] Kradljivica knjiga inspirativna je priča o hrabroj mladoj djevojci koja mijenja živote osoba u svojoj okolini.

POVEZANE KNJIGE