Cafe Nostalgija

Cafe Nostalgija - Stojić, Mile | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Stojić, Mile
DIMENZIJA
10,20 MB
NAZIV DATOTEKE
Cafe Nostalgija.pdf
ISBN
7899561146610

OPIS

S podnaslovom «Ogledi o izobilju i oskudici» istaknuti hrvatski književnik i pjesnik iz Bosne i Hercegovine, dobitnik «Goranovog vijenca» Mile Stojić, u ovoj je knjizi napravio autorski izbor istoimenih kolumni koje je od 2001. do 2007. godine objavljivao u kultnom splitskom tjedniku «Feral Tribune». «Podsjećajući nas na to gdje smo bili, ovaj nas blistavi pisac permanentno upozorava na to kamo zapravo idemo. Samo je vrhunsko pero moglo patentirati tu aktivnu nostalgiju kao temeljnu poetičku odrednicu svoje publicistike, te spojiti dva osjećanja koja prevladavaju u njegovim tekstovima – toplinu i jezu.» Viktor Ivančić

U opuštenoj atmosferi uz omiljeno piće i dobro društvo provedite ugodne trenutke u Nostalgiji uz veliki izbor piva, vina i koktela. A combination café, bar and shop, Nostalgija is decked out in vintage museum piece originals from the 1950s and 60s, from a jukebox and barber chairs to gas pumps and classic advertisements, a Coca-Cola refrigerator and lots more, all of which happens to be for sale. The soundtrack is comprised of Nostalgija vintage cafe, Ljubljana, Slovenia.

Slikovito pokazujući rukama, prva gospođa je s nostalgijom pričala o velikim i debelim krastavcima koji su se nekad davno mogli kupiti veoma jeftino. Caffe Nostalgija je na Facebooku. Pridružite se Facebooku kako biste se povezali sa Caffom Nostalgijom i ostalim osobama koje možda poznajete.

POVEZANE KNJIGE