Orhideje – stručnjak za vrt

Orhideje – stručnjak za vrt - Squire, David | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Squire, David
DIMENZIJA
8,11 MB
NAZIV DATOTEKE
Orhideje – stručnjak za vrt.pdf
ISBN
2102877003759

OPIS

Orhideje su vjerojatno najraznolikije i najtajnovitije cvijeće. Njihova osjetljiva i zamršena priroda će vas očarati. Postoje tisuće orhideja među kojima možete birati i one se mogu uzgajati u stakleniku, zimskom vrtu i u kući. U ovoj knjizi je objašnjeno sve što treba znati o izboru, uzgoju i njezi orhideja.

... Što je sve potrebno da bi vam orhideje 'preživjele' 03/01/2017 Vrt. Želiš pisati za portal Vrt.hr? Voliš biljke? Voliš vrtlarenje? Voliš zdrave obroke? Voliš izaći u proljeće na svoj vrt i provesti cijeli dan uz biljke? Pošalji nam svoje podatke na [email protected] jer trebamo baš tebe! Ukoliko voliš pisati i želiš podijeliti sa drugima svoje vrtlarsko iskustvo javi nam se čim prije! Naručite u VBZ online bookstore-u poznati naslov "Kompost, stručnjak za vrt" autora "Squire, David".

David Squire. Format: 24 x 19; ISBN: 978-953-218-162-3; Broj stranica: ...

POVEZANE KNJIGE