Kako poboljšati pamćenje i koncentraciju CD

Kako poboljšati pamćenje i koncentraciju CD PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
4,81 MB
NAZIV DATOTEKE
Kako poboljšati pamćenje i koncentraciju CD.pdf
ISBN
9912078804092

OPIS

Program Kako poboljšati pamćenje i koncentraciju namijenjen je svima koji žele unaprijediti svoje mentalne potencijale te povećati učinkovitost učenja, a naročito je pogodan za studente, za učenike i za one čiji posao zahtijeva kontinuirano usvajanje novih znanja. – pripremite tijelo i um za proces dugotrajnog učenja – poboljšajte sposobnosti koncentracije i pamćenja – povećajte mogućnosti svladavanja gradiva u kratkom vremenu – duboko se opustite i kvalitetno odmorite u samo 10 minuta Program Kako poboljšati pamćenje i koncentraciju sastavljen je od različitih tehnika disanja, glasom vođenog dubokog opuštanja, tehnika samoosvještavanja (tijela, pokreta, daha, misli i emocija), kreativnih vizualizacija, jednostavnih tjelesnih vježbi i pozitivnih afirmacija. Ove su tehnike uspješno sredstvo za rješavanje problema prouzrokovanih prekomjernim stresom; njima se postiže veća usredotočenost i unutarnji mir te se u sklopu srodnih programa provode u cijelom svijetu. Poseban prilog o pamćenju i koncentraciji: – što je pamćenje – procesi i faze pamćenja – strategije za uspješnije pamćenje – strategije za bolju koncentraciju Audio vježbe1. Vođeno opuštanje – priprema za učenje 2. Vođeno disanje – priprema za učenje 3. Dahom do boljeg pamćenja 4. Za bolju koncentraciju 5. Ugodno učenje 6. Opuštanje nakon učenja/ispita Bonus vježbe7. Doživite uspjeh (mentalna priprema za ispit, podizanje samopouzdanja i postizanje unutarnjeg mira) 8. Brzo opuštanje (kratka i učinkovita tehnika opuštanja tijekom samog ispita) Audio CD Brošura PC/MAC CD

Korišćenje ovog leka će vas zasigurno smiriti i poboljšati pamćenje. Uzroci za loše pamćenje i koncentraciju Ako vas vaša zaboravljivost ljuti, no nije opasna ili vrijedna vaših briga, krajnje je vrijeme da otkrijete kako vaš način života utječe na vaš mozak. Loše je pamćenje često nuspojava stresnog i nezdravog načina života, koji je posebice čest među mladim ljudima. Pamćenje - kako ga poboljšati i ostali savjeti za kondiciju mozga Objavljeno: 04.06.2019.

Pokušajte dotaknuti desni gležanj lijevom rukom iza svojih leđa. Možete se malo saviti ... Kako poboljšati pamćenje i koncentraciju.

POVEZANE KNJIGE