Kratka gramatika – španjolski jezik

Kratka gramatika – španjolski jezik - Mateos Ortega, Yolanda | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Mateos Ortega, Yolanda
DIMENZIJA
11,71 MB
NAZIV DATOTEKE
Kratka gramatika – španjolski jezik.pdf
ISBN
6302145912383

OPIS

Jednostavan i razumljiv pregled bitnih dijelova gramatike španjolskoga jezika, s brojnim primjerima uporabe gramatičkih struktura. Najvažnija pravila i iznimke grafički su istaknuti. Kratka i jasna pravila na hrvatskom jeziku pružaju korisne upute za učenje određenog sadržaja. Svako poglavlje obuhvaća samo jednu gramatičku cjelinu. Na kraju se nalaze bitni dodaci – tablice nepravilnih glagola i popis ključnih riječi. Dvobojan tisak i pregledne ilustracije olakšavaju vam traženje i razumijevanje određenih dijelova gramatike. jednostavna objašnjenja! jednostavne upute za sve razine znanja! brojni primjeri! korisni savjeti o tome kako izbjeći tipične pogreške

Zagreb, 1966, (Gramatika hrvatskoga jezika - priručnik za osnovno jezično obrazovanje) 2003. 1967.

pravopisnim i gramatičkim pravilima i popisom riječi koji određuju što u standardni jezik ulazi. Jednostavno, jasno i pregledno Jednostavan i razumljiv pregled bitnih dijelova gramatike stranih jezika, s brojnim primjerima uporabe gramatičkih struktura. Najvažnija pravila i iznimke grafički su istaknuti.

POVEZANE KNJIGE