Savršeno pamćenje

Savršeno pamćenje - Buzan, Tony | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Buzan, Tony
DIMENZIJA
12,79 MB
NAZIV DATOTEKE
Savršeno pamćenje.pdf
ISBN
5145406933582

OPIS

Oslobodite snagu svog uma i povećajte pamćenjePameti i pamćenja nikad dosta. Naučite kako poboljšati pamćenja imena, brojeva, općih podataka ali i čitavih govora, članaka, pjesama pa i ulomaka knjiga.Dobra je vijest da ne postoji prirodno loše pamćenje. Svi mi imamo sposobnost memoriranja onoliko koliko mi to želimo, a u ovoj knjižici Tony Buzan upravo navodi lako upotrebljive tehnike uz čiju pomoć svi možemo usavršiti pamćenje i zaboraviti na probleme u prošlosti.Tony Buzan je autor Mentalnih mapa i vodeći svjetski autoritet u području učenja i istraživanja mozga. Njegove su knjige doživjele veliki uspjeh u preko 100 zemalja i prevedene su na više od 30 jezika. Održava predavanja diljem svijeta i djeluje kao savjetnik mnogobrojnim multinacionalnim kompanijama i vladama.

SKU: 9789532510492 Kategorija: Učenje i pamćenje. Opis Dodatne informacije Opis.

Buzan, Grad Mostar, 2 KM, Savršeno pamćenje Za korištenje OLX.ba potrebno je da uključite JavaScript u Vašem Internet pregledniku, ili da instalirate novu verziju Internet preglednika. Brzo čitanje i savršeno pamćenje. da čitaju brzinom od 80 do 120 stranica teksta na sat, da poboljšaju stepen razumijevanja pročitanog teksta, da poboljšaju zapamćivanje pročitanog teksta, da brzo pretražuju sadržaj teksta, da brzo iz teksta izdvoje potrebne informacije, Savršeno pamćenje Tekstualna građa, tiskana .

POVEZANE KNJIGE