Savršeno pamćenje

Savršeno pamćenje - Buzan, Tony | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Buzan, Tony
DIMENZIJA
11,58 MB
NAZIV DATOTEKE
Savršeno pamćenje.pdf
ISBN
8123807937492

OPIS

Oslobodite snagu svog uma i povećajte pamćenjePameti i pamćenja nikad dosta. Naučite kako poboljšati pamćenja imena, brojeva, općih podataka ali i čitavih govora, članaka, pjesama pa i ulomaka knjiga.Dobra je vijest da ne postoji prirodno loše pamćenje. Svi mi imamo sposobnost memoriranja onoliko koliko mi to želimo, a u ovoj knjižici Tony Buzan upravo navodi lako upotrebljive tehnike uz čiju pomoć svi možemo usavršiti pamćenje i zaboraviti na probleme u prošlosti.Tony Buzan je autor Mentalnih mapa i vodeći svjetski autoritet u području učenja i istraživanja mozga. Njegove su knjige doživjele veliki uspjeh u preko 100 zemalja i prevedene su na više od 30 jezika. Održava predavanja diljem svijeta i djeluje kao savjetnik mnogobrojnim multinacionalnim kompanijama i vladama.

najnovije . najnovije; najčitanije; VIDEO Upoznajte čovjeka savršenog pamćenja, kojem je zabranjen ulazak u kockarnice.

Uz njenu pomoć čitalac lako prihvata 12 osnovnih memorijskih principa i savladava praktične tehnike za pamćenje imena, lista, datuma, stihova, karata, stranih riječi, po potrebi, čitavih tekstualnih cjelina za pripremanje ispita, prezentacija i govora. Savršeno pamćenje. Toni Buzan.

POVEZANE KNJIGE