Pobijedimo migrenu i druge glavobolje

Pobijedimo migrenu i druge glavobolje - Demarin, Vida | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Demarin, Vida
DIMENZIJA
5,49 MB
NAZIV DATOTEKE
Pobijedimo migrenu i druge glavobolje.pdf
ISBN
6272604795149

OPIS

Glavobolja je jedan od najčešćih simptoma s kojima se susrećemo, a većina ljudi povremene glavobolje prihvaća kao dio života. Nama liječnicima svakodnevno se obraćaju osobe koje pate od različitih oblika migrene: migrene s aurom, migrene bez aure, menstrualne migrene… Najčešće su to žene, što nije čudno kad se zna da je migrena „ženska bolest. Žene pate od nje triput češće nego muškarci i usto su u žena migrenski napadaji bolniji nego u muškaraca. Knjigu Pobijedimo migrene i druge glavobolje namijenili smo, međutim, i ženama i muškarcima. Pobijedimo migrene i druge glavobolje zasad je jedini popularni priručnik o migreni i drugim glavoboljama, kojega su autori hrvatski liječnici. U njemu ćemo vas na jednostavan i pristupačan, a istodobno stručan način upoznati s migrenom i drugim oblicima glavobolja i objasniti vam najnovije spoznaje o uzrocima i mehanizmima njihova nastanka, kao i o pokretačima napadaja glavobolje. Upoznat ćemo vas i s dijagnostičkom obradom, predočiti vam što vas sve očekuje kad se obratite liječniku i odlučite za liječenje migrene te vam pomoći da se pripremite za liječnički pregled. Posebnu smo pozornost posvetili akutnom liječenju migrene nespecifičnim i specifičnim lijekovima, kao i preventivnom liječenju, a nisu izostavljeni ni sve popularniji prirodni načini liječenja: akupunktura, akupresura, kiropraktika, aromaterapija, liječenje biijem, masaža… Saznat ćete sve o znanstveno utemeljenoj vezi između pojave migrene i prehrane, o važnosti tjelesne aktivnosti, smanjenju svakodnevnog stresa i urednom snu – ukratko o svim čimbenicima na koje možete utjecati sami načinom života i upravljanjem svojim životnim navikama. Pobijedimo migrene i druge glavobolje nudi vam obilje korisnih savjeta i preporuka, koji će vam pomoći da ublažite ili sasvim pobijedite migrenu i druge glavobolje. Ipak, savjetujemo vam da se o svim koracima koje poduzimate u vezi s liječenjem glavobolja obvezno posavjetujete sa svojim liječnikom. Pobijedimo migrenu i druge glavobolje zajedno!

Pobijedimo migrenu i druge glavobolje nudi obilje korisnih savjeta i preporuka, koji će vam pomoći da ublažite ili pobijedite migrenu. Što je migrena i je li ona česta pojava? Kako ćete znati da patite od migrene? Koji su pokretači migrene? Pobijedimo migrene i druge glavobolje nudi vam obilje korisnih savjeta i preporuka, koji će vam pomoći da ublažite ili sasvim pobijedite migrenu i druge glavobolje.

Riječ je o jednoj od najčešćih vrsta glavobolja s kojom u svijetu živi gotovo milijarda ... Osjećate li tijekom glavobolje mučninu ili povraćate? Smeta li vam svjetlo kad imate glavobolju? Ako pozitivno odgovorite na dva od ova tri pitanja, vjerojatno patite od migrene, napominje dr. Vida Demarin, autorica knjige "Pobijedimo migrenu i druge glavobolje".

POVEZANE KNJIGE