Radikalna iskrenost

Radikalna iskrenost - Blanton, Brad | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Blanton, Brad
DIMENZIJA
9,20 MB
NAZIV DATOTEKE
Radikalna iskrenost.pdf
ISBN
8862466929653

OPIS

Istina oslobađa! Istovremeno šokantna, zabavna i duboka – “Radikalna iskrenost” je revolucionarna knjiga koja na posve nov način sagledava kako živimo i volimo, i poduzima sve da se iscijele problemi koje čovjeku donosi moderno društvo.Prvo izdanje Radikalne iskrenosti” postalo je američki bestseler upravo zato što nije bila riječ o obzirnoj, nježnoj knjizi samopomoći. Izazvala je šok. U njoj dr. Brad Blanton, psihoterapeut i ekspert za liječenje stresa, razobličuje mitove, praznovjerje i laži u skladu s kojima svi živimo. Ovo novoprerađeno izdanje još je smjelije. Ono nam objašnjava kako stres ne dolazi iz naše okoline već iz zatvora uma koji smo sami sagradili. A u tom zatvoru nas zadržava laganje. Svi mi neviđeno lažemo, kaže dr. Blanton. To nas iscrpljuje…to je glavni uzrok svega ljudskog stresa. Laganje nas ubija. Ne govoreći svojim prijateljima, voljenima, bračnim partnerima ili poslovnim suradnicima što činimo, osjećamo ili mislimo, ostajemo zaključani u tom zatvoru uma. Da bismo izašli moramo se naučiti govoriti istinu, a dr. Blanton nam osigurava oruđe koje nam može poslužiti za bijeg iz zatvora uma. Ova knjiga je prava poslastica. U “Radikalnoj iskrenosti”, dr. Blanton nas podučava kako živjeti uspješnim životom, kako održavati žive i strastvene veze te kako stvoriti intimnost tamo gdje je nema. Kao što su nas učili filozofski i duhovni izvori naše kulture tisućama godina, od Platona do Nietzschea, od Biblije do Emersona, istina oslobađa.

ISBN 978-953-201-704-5. Autor knjige, psihoterapeut i ekspert za liječenje stresa, govori o tome kako svi mi lažemo, kako nas laganje iscrpljuje i glavni je uzrok svega stresa ... Istovremeno šokantna, zabavna i duboka - "Radikalna iskrenost" je revolucionarna knjiga koja na posve nov način sagledava kako živimo i volimo, i poduzima sve da se iscijele problemi koje čovjeku donosi moderno društvo.

Za vlastito dobro, ja se želim družiti s ljudima koji žele otkriti kako bi bilo živjeti tako da ne ostane nijedna riječ neizgovorena, nijedan posao nedovršen; želim biti s ljudima koji su gladni istine, koji vrijeme žele provesti učeći i dijeleći ono što su naučili, umjesto da brane predodžbe o sebi ili svoju reputaciju. Narodna radikalna stranka je politička stranka koja je djelovala od 1881. do 1929.

POVEZANE KNJIGE