Jesen

Jesen - Boban Pejić, Jadranka | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Boban Pejić, Jadranka
DIMENZIJA
8,46 MB
NAZIV DATOTEKE
Jesen.pdf
ISBN
7663244584410

OPIS

Početak jeseni donosi energiju zrelosti i žetve u prirodi. Drveće, ali i tržnica, polako se boji u toplije boje, vraćamo se u kuhinju, grijemo tijelo za prohladne večeri, snažimo za zimu… Za sve to nam trebaju drugačije namirnice, topliji obroci, novi recepti. Najbolje recepte za jesensko razdoblje donosi nova kuharica Jesen – predzadnja u seriji kuharica prema godišnjim dobima Jadranke Boban Pejić. Fantastične cjelovite namirnice slatko-ljutog okusa tipične su za jesensko doba, a ova jedinstvena kuharica donosi ukusne i zdrave recepte za doručak, ručak, večeru i deserte. Biblioteka Mirisi i okusi Makronove predstavlja univerzalna načela prirodne prehrane. Sve su kuharice primjer kako, bez namirnica životinjskog porijekla, sa svježim, prirodnim i cjelovitim sastojcima, pripremiti uzbudljive, ukusne i zdrave obroke. U ovoj vam knjizi predstavljamo zdrave jesenske poslastice.

Na sjevernoj polutki traje dio rujna (od 23. ), cijeli listopad, studeni i dio prosinca (do 21.

SmartArt grafika sa slikama na crvenoj pozadini PowerPoint Naslovnica faksa Word Jesenski fotoalbum PowerPoint Sezonski foto kalendar Excel Pozivnica za jesenski događaj (s motivom bundeve) Word Prezentacija proslave godišnjih doba PowerPoint Obrazovna prezentacija sa zabavnim jesenskim motivima (za široki zaslon) ... Odlučili smo obilježiti prvi dan jeseni jednim prekrasnim miksom prigodnih dječjih pjesama uz koji će djeca naučiti mnogo toga o ovom čarobnom godišnjem dobu... vrijeme je u jesen promjenjivo. moŽe biti sunČano, oblaČno i kiŠovito.

POVEZANE KNJIGE