Smješne životinje – Zaigrani psić

Smješne životinje – Zaigrani psić - Kozina, Filip | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Kozina, Filip
DIMENZIJA
6,75 MB
NAZIV DATOTEKE
Smješne životinje – Zaigrani psić.pdf
ISBN
1897670923614

OPIS

Slušajući priče o životinjama, djeca posredno uče o vlastitim osjećajima te se približavaju svijetu prirode. Lijepe i nježne ilustracije još će više približiti zanimljivu priču mališanima.

Kada bi ih zatvorio u prozirnu kutiju i izvan nje postavio hranu, mačke su bile motivirane izaći i jesti. To što deluje kao briga za životinje, zapravo je mera uperena protiv Jevreja koji, prema ritualu, kolju životinje bez omamljivanja. „Pojmovi zaštita životinja i genocida za naciste nisu bili suprotstavljeni.

Za ovakav model ponašanja uzroke možemo tražiti i u genima, ali i vaspitanju i okruženju nasilnika, objašnjavaju sagovornici „Blica", stručnjaci iz oblasti psihologije i ljudi koji se bave ... Agent 007 mogao bi se sakriti u mišju rupu pred ovim vještim životinjama koje su usavršile svoje umijeće kamuflaže. Za neke nećete moći vjerovati da su uopće životinje... Psić Mješanac, Ilijaš, 50 KM, 1.

POVEZANE KNJIGE