Bourneov ultimatum

Bourneov ultimatum - Ludlum, Robert | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Ludlum, Robert
DIMENZIJA
9,5 MB
NAZIV DATOTEKE
Bourneov ultimatum.pdf
ISBN
1999087579233

OPIS

Jason Bourne. David Webb. Dva imena za dva različita života istog čovjeka. Najsavršenije oruđe koje je CIA ikada stvorila da ulovi Carlosa Šakala. Oba nekadašnja takmaca sada su već u godinama, ali stari sukobi i mržnje ostaju. Sve je započelo davno, u Vijetnamskom ratu. Tada je stvorena organizacija koja je u sadašnjosti snažnija no ikad jer okuplja najbogatije i najmoćnije ljude iz vojnih krugova i svijeta krupnoga kapitala. Kada se uključi i mafija, sve upućuje na to da je David Webb – Jason Bourne prisiljen na konačni obračun sa svima: s prošlošću, sa sobom, a ponajviše s najopsesivnijim neprijateljem, Carlosom Šakalom… Jer, nije samo njegov život ugrožen. U životnoj su opasnosti i njegova žena, i njegova djeca, i najbliskiji prijatelji kojima duguje sve što ima. U ovom opsežnom romanu od samog početka pratimo napetu priču koja će nas u konačnici odvesti do mitskog Novgoroda, legendarnog ruskog centra za poduku vrhunskih agenata.

djelomično temeljen na istoimenom romanu Roberta Ludluma.. U glavnoj ulozi treći se put pojavljuje Matt Damon kao bivši CIA-in operativac koji pati amnezije, Jason Bourne.U ostalim ulogama pojavljuju se Julia Stiles, David Strathairn, Scott Glenn, Paddy Considine, Edgar Ramirez, Albert Finney i Joan ... Bourneov ultimatum donosi akciju od koje zastaje srce, akrobacije koje prkose smrti i uzbuđenje od prve do zadnje sekunde, u filmu kojeg kritičari već nazivaju "Najboljim akcijskim filmom u posljednjih nekoliko desetljeća".

The screenplay was written by Tony Gilroy, Scott Z. Burns and George Nolfi and based on a screen story of the novel by Gilroy.

POVEZANE KNJIGE