Zec na mjesecu

Zec na mjesecu - Šalković, Hrvoje | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Šalković, Hrvoje
DIMENZIJA
9,84 MB
NAZIV DATOTEKE
Zec na mjesecu.pdf
ISBN
3192729997597

OPIS

Jedan grad, jedno vjenčanje i jedna momačka večer… O tome kako je Teo Medenić, bagerist i vlasnik građevinske tvrtke s diplomom komparatista književnosti u džepu, prodao firmu u želji da postane pisac, o tome kako teku pripreme za vjenčanje, o zagrebačkoj špici i njezinim ušminkanim ljepoticama, o djevojkama koje nikada ne dočekaju svoje prinčeve, o snobovskim zagrebačkim kafićima, o londonskim striptizetama, o muškome prijateljstvu i urnebesnoj momačkoj večeri za koju trebate imati petlje – čitamo u novome romanu Hrvoja Šalkovića, dobitnika V.B.Z.-ove književne nagrade, Zec na mjesecu”. Šalković je – pričom o svakodnevici svoga glavnog lika, nerealizirana pisca koji piše sladunjavu odu Zagrebu i njegovim najglamuroznijim mjestima, pričom o jednom nesigurnom muškarcu, koji, na korak od ulaska u bračnu luku, želi pobjeći glavom bez obzira, i pričom o muškoj vjernosti i njezinim opačinama – ponovno napisao vedru, duhovitu i lakočitljivu knjigu. Priča je to o jednom gradu, jednom vjenčanju i jednoj momačkoj večeri. Priča koja stvarnost učas pretvara u cirkus, a cirkus se i ne trudi učiniti manje stvarnim nego što uistinu jest.

na korak od ulaska u bračnu luku, želi pobjeći glavom bez obzira, i pričom o muškoj vjernosti i njezinim opačinama - ponovno napisao vedru, duhovitu i lakočitljivu knjigu. ... ZEC NA MJESECU.

O tome kako je Teo Medenić, bagerist i vlasnik građevinske tvrtke s diplomom komparatista književnosti u džepu, prodao firmu u želji da postan... Zec na mjesecu (Hrvoje "alkovi) ISBN: 9788828359920 - Zec na mjesecu: Jedan grad, jedno vjenanje i jedna momaka veer...O tome kako je Teo Medeni, bagerist i… Zec na mjesecu (VBZ, 2007) Pravi se da ovo nisi vidio (VBZ, 2006) Pala karta (Nova stvarnost, 2003, Ljevak 2011) com.opanci. com.obojci (Buvina, 2002) ... ZEC NA MJESECU.

POVEZANE KNJIGE