Lončanice – stručnjak za vrt

Lončanice – stručnjak za vrt - Squire, David | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Squire, David
DIMENZIJA
7,57 MB
NAZIV DATOTEKE
Lončanice – stručnjak za vrt.pdf
ISBN
9071118185402

OPIS

Uzgoj biljaka u posudama je brz i lak način za uljepšavanje vrta, dvorišta, patia, balkona, prozora i ulaznih vrata. Ova pouzdana knjiga s pregršt informacija prikazuje najbolje kombinacije posuda i biljaka te vam pruža korak-po-korak informacije potrebne za sadnju i održavanje prekrasnih izložaka.

Ova pouzdana knjiga s pregršt informacija prikazuje najbolje kombinacije posuda i biljaka te vam pruža korak-po-korak informacije potrebne za sadnju i održavanje prekrasnih izložaka. LONČANICE - Stručnjak za vrt - david squire (24031) - Uzgoj biljaka u posudama je brz i lak način za uljepšavanje vrta, dvorišta, patia, balkona, prozora i ulaznih vrata. Ova pouzdana knjiga s pregršt informacija prikazuje najbolje kombinacije ... Lončanice - Stručnjak Za Vrt: Biblioteka: Leo Commerce: Opis proizvoda.

Email adresa. Neispravna email adresa Zaporka.

POVEZANE KNJIGE