Kanarinac u obitelj

Kanarinac u obitelj - Josipović, Matija | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Josipović, Matija
DIMENZIJA
6,45 MB
NAZIV DATOTEKE
Kanarinac u obitelj.pdf
ISBN
3521107413188

OPIS

Ukoliko ste odlučili nabaviti kanarinca, trebate mu posvetiti dio svog slobodnog vremena i pažnje. Zauzvrat, on će vas nagraditi svojom pjesmom, ljubavlju i privrženošću. Znanstvenici drže da kanarinci katkad pjevaju iz čistog zadovoljstva. Pomozite kanarincu da bude sretan i zadovoljan kako bi vas nagradio svojom prekrasnom pjesmom, jer kroz pjesmu kanarinci opjevavaju svoje osjećaje. Ovaj praktični i jednostavni priručnik će vas uputiti gdje, kada i kako nabaviti kanarinca; na koji način se brinuti za njega od prvih mjeseci života pa sve do starosti; kako ga uklopiti u svoj život. Priručnik također sadrži korisne podatke o smještaju, prehrani i higijeni te načinu na koji ćete održati svog kanarinca u dobroj tjelesnoj kondiciji, uz savjete o ponašanju u slučaju eventualne bolesti. Ukratko, ovaj priručnik vam pruža kompletan pregled koji će vam olakšati suživot s vašim pernatim ljubimcem.

med., Pet centar, Škurinjska cesta 1, Rijeka ... Vitakraftova mješavina ljekovitog bilja se dodaje kada je ptica prvi put došla u našu obitelj, a njena funkcija je da spriječi mogući razvoj bolesti.

13:49 13:49 Smatra se da imuloški sustav djeteta reagira na male doze bakterija koje žive u životinjama, a s kojima je dijete u dodiru, te tako razvija ... kanarinac prijevod u rječniku hrvatski - nizozemski u Glosbe, online rječnik, besplatno. Pregledaj milijunima riječi i fraza na svim jezicima. Nogometni klub Ilovac tradicionalno na kraju natjecateljske sezone organizira Ljetni nogometni kamp u Hostelu Karlovac u Selcu za redovite polaznike svoje Škole nogometa.Ove godine se održava u terminu od 27.

POVEZANE KNJIGE