Aromaterapija – mala kućna ljekarna

Aromaterapija – mala kućna ljekarna - Ivaniš Knez, Matilda | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Ivaniš Knez, Matilda
DIMENZIJA
5,29 MB
NAZIV DATOTEKE
Aromaterapija – mala kućna ljekarna.pdf
ISBN
1799216061468

OPIS

Aromaterapeutkinja Matilda Ivaniš ovim se načinom iscjeljivanja bavi nekoliko godina, a završivši školu aromaterapije i mnoge druge stručne seminare prikupila je vrijedna znanja pretočena u ovaj praktični priručnik. Želite li naučiti kako birati kvalitetna ulja, kako izrađivati uljne mješavine, svladati osnovne načine primjene eteričnih ulja, te kod kuće u krugu obitelji stvoriti malu mirisnu ljekarnu s kojom ćete moći na prirodan i mirisan način iscjeljivati i njegovati, ovo je pravi priručnik za vas. Savršena prilika da i sami svladate osnove aromaterapije za sigurnu primjenu kod kuće! Cilj ove knjige jest ponuditi vam osnovno znanje o aromaterapiji i pružiti podršku da se sami usudite koristiti eterična ulja kako biste unaprijedili kvalitetu vlastitog življenja. Kroz poglavlja sam obradila najčešća stanja koja sam uspješno tretirala navedenim uljima i receptima. Naravno, postoji još mnogo toga što se primjenom ulja može, no odlučila sam se za ono što su me ljudi najčešće pitali i u čemu imam najviše iskustva, lako će biti puno govora o tretiranju fizičkih tegoba, ni u jednom trenutku ne zaboravite da ulja djeluju na sve naše razine, znali mi to ili ne, razmišljali o tome i je li nam to cilj ili nije. Naravno, usmjerimo li naša nastojanja, još se više otvaramo iscjeljujućoj snazi bilja pretočenoj u eterična ulja. Vjerujte im, prepustite se njihovu mirisnom vodstvu, budite spremni na čuda! Jer, koliko god ih poznavali i vjerovali u njih, s vremena na vrijeme snagom i brzinom djelovanja iznenade i najveće znalce.

Radno vrijeme (za tel. upite): Radnim danom od 08 do 16h.

Mala kućna ljekarna, Matilda Ivaniš zanimanje za aromaterapiju otkriva na trećoj godini fakulteta kada počinje intenzivno proučavati stručnu literaturu te pohađati radionice. Također radi individualne aromaterapijske tretmane, izrađuje aromapripravke i autorica je priručnika Aromaterapija - mala kućna ljekarna. Ulaznica za predavanje je 20 kn, a ujedno vrijedi i kao vaučer kojim ostvarujete popust pri kupnji svih Planetopijinih knjiga na predavanjima te svih knjiga u knjižari Planetopija, Ilica 72. Cilj ove knjige jest ponuditi vam osnovno znanje o aromaterapiji i pružiti podršku da se sami usudite koristiti eterična ulja kako biste unaprijedili kvalitetu vlastitog življenja. Aromaterapija je grana komplementarne medicine koja kontrolirano koristi eterična ulja u svrhu unapređenja i/ili održavanja zdravlja tijela, uma i duha.

POVEZANE KNJIGE