Kuhanje za jednu osobu – brzi obroci i ukusna jela za kuhanje i uživanje

Kuhanje za jednu osobu – brzi obroci i ukusna jela za kuhanje i uživanje - Valenčić, Vesna | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Valenčić, Vesna
DIMENZIJA
3,94 MB
NAZIV DATOTEKE
Kuhanje za jednu osobu – brzi obroci i ukusna jela za kuhanje i uživanje.pdf
ISBN
8130818083056

OPIS

Brzi obroci i ukusna jela za kuhanje i uživanje Prave gozbe kojima se možete počastiti nakon posla, a ipak ćete ih brzo i lako pripremiti. Pikantna tjestenina, začinjeni morski plodovi, sočno meso i primamljivi deserti.Savjeti, prijedlozi za sreviranje i varijacije nude vam raznovrsnost. Velike fotografije svakog jela i ilustracije sastojaka. Više od 40 jednostavnih i posve provjerenih recepata.Prave gozbe kojima se možete počastiti nakon posla, a ipak ćete ih brzo i lako pripremiti. Pikantna tjestenina, začinjen morski plodovi, sočno meso i primamljivi deserti. Savjeti,prijedlozi za serviranje i varijacije nude vam raznovrsnost.

Meal prep ili priprema jela unaprijed izvrsno je rješenje za sve one koji se žele hraniti zdravije, a u tjednu imaju previše obaveza i jednostavno ne stignu kuhati svaku večer. 6 recepata za brzi letnji ručak: Ukusni obroci sa plavim patlidžanom. Jednostavno, zdravo, ukusno i savršeno za vrele dane.

Možete koristiti četkicu radi efikasnijeg premazivanja. Peći na dve stotine stepeni oko pola sata.

POVEZANE KNJIGE