Čarobnjaštvo

Čarobnjaštvo - Steer, Dugald A. | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Steer, Dugald A.
DIMENZIJA
5,62 MB
NAZIV DATOTEKE
Čarobnjaštvo.pdf
ISBN
6558607856471

OPIS

Merlinova knjiga tajni Merlin, najveći čarobnjak ikad, ostavio nam je u zalog svoju knjigu tajni – knjigu o čarobnjaštvu. U njoj ćete naći slike i životopise slavnih čarobnjaka, saznat ćete kako izgleda prava čarobnjačka radionica, kako se izvode čarolije i tko su čarobnjakovi pomagači i ljubimci. Uz menažeriju magičnih stvorenja krenut ćete na fantastičan let uz vlastito spravljene čarobne napitke. Naučit ćete proricati sudbinu, začarati razne predmete, napraviti čarobni štapić. Možda najvažnije, moći ćete pročitati tajni čarobnjački kod. Oprez! To je moćna knjiga – pazite kako ćete upotrijebiti znanje koje će vam podariti! A istraživače vične engleskom jeziku pozivamo na virtualno putovanje za odabrane u http://www.ologyworld.com/

Tijekom tog razdoblja, dok se vozila vlakom iz Manchestera u London, dobila je ideju za priču o dječaku koji pohađa školu čarobnjaštva. čarobnjaštvo (српски, ћир. чаробњаштво) Именица .

чаробњаштво) Именица . čarobnjaštvo, Значења: čarobnjáštvo sr DEFINICIJA v.

POVEZANE KNJIGE