Brza gramatika – Njemački jezik

Brza gramatika – Njemački jezik Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
9,75 MB
NAZIV DATOTEKE
Brza gramatika – Njemački jezik.pdf
ISBN
5180779599125

OPIS

Interaktivna gramatika Interaktivna gramatika Vam omogućuje da usvojite i utvrdite gramatiku njemačkog jezika prateći 6 jednostavnih lekcija. Najvažnije osnove gramatike svladat ćete već za 30 sati. raznovrsne i zanimljive vježbe s zvučnim primjerima izgovora; informacije o kulturi i zemljama u kojima se njemački jezik govori; interaktivni rječnik s zvučnim primjerima izgovora; mogućnost snimanja vlastitog izgovora, te usporedbe sa izvornikom. Komplet sadrži: CDROM s programom za osobno računalo, priručnik za korisnika.

Danielom Ruševom preko Skype-a u vremenskom periodu od 1,5 godinu i vrlo sam zadovoljna sa rezultatima i fleksibilnošću koju mi je ova vrsta predavanja pružala. Iselivši se u Švicarsku vrlo brzo sam postala majka, a željela sam usprkos obiteljskim obavezama intenzivno i kvalitetno učiti strani jezik. Učila sam njemački sa prof.

Godina izdanja: 2006 Gramatika njemačkog jezika je jednostavna, ali često komplikovano objašnjena. Ako učenju njemačkog jezika pristupite korak po korak, shvatit ćete da je učenje mnogo lakše nego što ste mislili na početku.

POVEZANE KNJIGE