Brza gramatika – Njemački jezik

Brza gramatika – Njemački jezik PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
6,22 MB
NAZIV DATOTEKE
Brza gramatika – Njemački jezik.pdf
ISBN
1370447362033

OPIS

Interaktivna gramatika Interaktivna gramatika Vam omogućuje da usvojite i utvrdite gramatiku njemačkog jezika prateći 6 jednostavnih lekcija. Najvažnije osnove gramatike svladat ćete već za 30 sati. raznovrsne i zanimljive vježbe s zvučnim primjerima izgovora; informacije o kulturi i zemljama u kojima se njemački jezik govori; interaktivni rječnik s zvučnim primjerima izgovora; mogućnost snimanja vlastitog izgovora, te usporedbe sa izvornikom. Komplet sadrži: CDROM s programom za osobno računalo, priručnik za korisnika.

I u Belgiji, Lihtenštajnu, sjevernoj Italiji i Luksemburgu se govori njemački. Pored materinskih govornika ima još 80 milijuna ljudi koji razumiju njemački.

Kao i ... njemački-online.com Učite njemački jezik s nama! Men ... deklinacija pridjeva u njemackom jeziku vjezba, gramatika njemacki, Gramatika njemackog jezika, gramatika njemackog vjezbe, modalni glagoli njemacki, ... Interaktivna gramatika Vam omogućuje da usvojite i utvrdite gramatiku talijanskog jezika prateći 6 jednostavnih lekcija.

POVEZANE KNJIGE