Ludo zaljubljena

Ludo zaljubljena - Andersen, Susan | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Andersen, Susan
DIMENZIJA
4,29 MB
NAZIV DATOTEKE
Ludo zaljubljena.pdf
ISBN
7922330359581

OPIS

Pred Veronicom Davis naći će se nekoliko obiteljskih problema koje će ona, kao poduzetna žena, pokušati što prije riješiti. Iako će, nakratko, morati svoj ozbiljan posao zamijeniti poslom konobarice Veronica neće popustiti svojim starim poznanicima koji će smatrati da je prava lovina samo zato jer je u odori konobarice. A čuvat će je i naočiti konobar Cooper Blackstok, bivši marinac savršena tijela i privlačna pogleda. No Veronica i Cooper, ne znajući jedno za drugo, morat će obaviti i neke tajne poslove kojima će morati razriješiti vrlo ozbiljne probleme. No kad se na tim tajnim zadacima i fatalno zaljube, duhovitoj igri mačke i miša neće biti kraja.

Pridružite se Facebooku, povežite se s Ludo Zaljubljeni i ostalima koje možda poznajete. Facebook... NE KRIJE SREĆU.

No, u svakom ozbiljnom ljubavnom trileru, žena mora dobiti ... Kada je devojka zaljubljena, onda ona to pokazuje na različite načine... Devojke ponekad ne znaju direktno da izjave ljubav, već to muškarcima pokazuju na različite načine, a problem se javlja kada muškarci toga nisu svesni i kada ne znaju da pročitaju te famozne „ženske signale". ludo zaljubljena.

POVEZANE KNJIGE