Cjeloviti priručnik za digitalnu fotografiju

Cjeloviti priručnik za digitalnu fotografiju - Ang, Tom | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Ang, Tom
DIMENZIJA
8,68 MB
NAZIV DATOTEKE
Cjeloviti priručnik za digitalnu fotografiju.pdf
ISBN
6526001761927

OPIS

U ovoj knjizi ćete pronaći svu moju strast i ljubav prema klasičnoj fotografiji i profinjenim vještinama za stvaranje dojmljivih, učinkovitih, ali i lijepih fotografija. Istodobno, nadam se, s vama sam podijelio svu fleksibilnost, snagu i ekonomičnost digitalne fotografije. Učeći kako spojiti to dvoje, radit ćete na samim granicama mogućnosti današnje tehnologije, pridonoseći razvoju vizualnog alata još uvijek neslućenog potencijala. Ovaj će vam priručnik pomoći da iskoristite snagu digitane tehnologije. Na jednom ćete mjestu naći mnoštvo tehničkih informacija, praktičnih savjeta i profesionalnih trikova. Ovo je jedina knjiga koja sve prefesionalne vještine obrađuje zajedno s temeljnim tehnikama digitalne obrade, a sve to s ciljem kako biste poboljšali svoju vještinu i razumijevanje komunikacijskog medija nazvanog fotografija. – Autor. Svladajte osnove digitalne fotografije, od izrade dobrog snimka do ispravljanja pogrešaka i obrade gotovih slika. Upoznajte osnovnu fotografsku opremu i specijalizirane programe za obradu slika. Naučite kako organizirano pohraniti svoje fotografije za jednostavan pristup i laku pripremu prezentacije.

Naravno, i svaka od stotina milijuna slika na stranicama interneta takodjer je u digitalnom obliku. Cjeloviti Priručnik Za Digitalnu Fotografiju, Tom Ang; Budi u tijeku. Ne propustite naše nove akcije i uštede, pretplati se na newsletter: Obavijesti me! Tvoju e-mail adresu nećemo prosljeđivati trećim osobama niti koristiti u druge svrhe, a možeš se odjaviti u bilo kojem trenutku. O knjizi.

Što je to piksel? Piksel je kovanica od picture element, element slike, odnosno nositelj informacije. Tom Ang: Cjeloviti priručnik za digitalnu fotografiju - glavne značajke digitalnih fotoaparata, software i pomoćni alati - praktični tehnički savjeti, ispis i prezentacija - osnove obrade fotografija, od finih korekcija do specijalnih efekata Cijena: 120 kn Za više informacija --> broj mobitela: 099-844/0363 1 0. sadrŽaj 1.

POVEZANE KNJIGE