Planetni prijenosi

Planetni prijenosi - Orlić, Goran | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Orlić, Goran
DIMENZIJA
5,19 MB
NAZIV DATOTEKE
Planetni prijenosi.pdf
ISBN
6713500132379

OPIS

Knjiga je nastala kao dopuna i proširenje dugogodišnjih predavanja iz predmeta Prijenosnici snage, među kojima su osim ovdje obrađenih Planetnih prijenosnika obrađivani i Pužni prijenosnici i Tarni prijenosnici. U knjizi će studenti i ostali zainteresirani korisnici pronaći dovoljno materijala koji će im pružiti uvid u ovaj veliki dio mehaničkih prijenosnika snage. Neka su poglavlja potpuno nova u odnosu na raniju skriptu Planetni reduktori. To ukazuje na činjenicu da su autori ovim radom pokušali područje planetnih prijenosa čim više približiti korisnicima. Ova je knjiga nastala u nastojanju da se veliko područje planetnih prijenosa učini dostupnim i na hrvatskom jeziku, jer je pokrivenost tehničkom literaturom u nas još uvijek vrlo loša. Knjiga je namijenjena i sadašnjim i budućim konstruktorima koje treba zainteresirati za široko područje rada koje otvaraju planetni prijenosi u budućnosti. U namjeri da se korisnike zainteresira ne samo za oblikovanje planetnih prijenosa, već da ih se poduči i u proračunavanju zupčanika koji čine jedan planetni prijenos, autori su se potrudili izraditi svima vrlo pristupačan software koji je prilog ovom udžbeniku.

Sonce skupaj s planetarnim sistemom, v katerem je tudi Zemlja, tvori Osončje.. Splošno sprejeto je dejstvo, da planetarni sistem nastane v istem procesu kot zvezda.

Zgodnje teorije so vsebovale ... Planetni prijenosnik 17 3.1.2.1. Momenti i snage osnovnih članova planetnih prijenosnika 18 3.1.2.2.

POVEZANE KNJIGE