Od vinograda do vina

Od vinograda do vina - Law, Jim | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Law, Jim
DIMENZIJA
5,77 MB
NAZIV DATOTEKE
Od vinograda do vina.pdf
ISBN
9483375806279

OPIS

Od vinograda do vina je izvrstan priručnik u kojemu ćete pronaći savjete i tehnike za uzgoj i njegu vinove loze i proizvodnju izvrsnih crnih, bijelih i ružičastih vina. Priručnik uključuje savjete o vrsti tla, klimi i sortama koje najbolje uspijevaju, o proizvodnji i poboljšavanju vina na prirodan način, te daje pregled najpoznatijih svjetskih i hrvatskih sorti vinove loze.

Dobrodošli u jedno od najkvalitetnijih vinogradarskih područja Hrvatske! Erdutsko vinogorje proteže se duž desne obale Dunava, od Aljmaša preko Erduta do Dalja. Podizanje vinograda - od ideje do sadnje Posted on 22 Novembra, 2020 25 Decembra, 2020 by Dr Dragutin Mijatovic Podizanje vinograda je projekat u koji su uključeni mnogobrojni faktori od kojih su najvažniji klima, zemljište i sorta. Kinezi otkupili dio vinograda od Peveca i Šapića. ...

SKU: 9789532510065 Kategorija: Priručnici. Opis Dodatne informacije Opis.

POVEZANE KNJIGE