Putovanje kroz pjesme srca

Putovanje kroz pjesme srca - Stepanek, Mattie J.T. | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Stepanek, Mattie J.T.
DIMENZIJA
7,79 MB
NAZIV DATOTEKE
Putovanje kroz pjesme srca.pdf
ISBN
7032324757372

OPIS

Matie J. T. Stepanek umro je uoči svog 14. rođendana, a do tada uspjelo mu je cijeli svijet oduševiti svojom poezijom, a pet se njegovih knjiga našlo na ljestvici bestselera New York Timesa Putovanje kroz pjesme srca zbirka je poezije koja istovremeno ispunjava i nadahnjuje.Njezin je autor Mattie J. T. Stepanek, iznimno dijete koje je bolovalo od mišićne distrofije, a većinu pjesama u ovoj zbirci napisao je kada je imao 11 godina. Niti u jednom trenutku nije dopustio da ga njegovi zdravstveni problemi spriječe u radovanju životu te je zato postao jedan od najčitanijih dječjih pisaca u svijetu. Knjiga Putovanje kroz pjesme srca njegov je prvi bestseler kojim je zadivio cijeli svijet. Mattie oduševljava svojom iskrenošću, čistoćom i mudrošću. Njegova životna filozofija može se sažeti u jednu rečenicu: Sjetite se igrati nakon svake oluje. Mattie želi da ga se pamti kao pjesnika, mirotvorca i filozofa koji se znao igrati.

Stepanek, iznimno dijete koje je bolovalo od mišićne distrofije, a većinu pjesama u ovoj zbirci napisao je kada je imao 11 godina. Ubrzo je postao jedan od najčitanijih dječjih pisaca u svijetu. Knjiga Putovanje kroz pjesme srca njegov je prvi bestseler kojim je zadivio cijeli svijet.

Pjesme obiluju kontrastima, usporedbama, paralelizmima i retoričkim pitanjima. Opatija je uvijek dobar izbor za zaljubljene parove, a kroz cijeli ovaj mjesec, u gradu vlada baš ona prava, romantična atmosfera. Prigodna rasvjeta na javnim prostorima, ali i stotine srca i lijepih poruka kojima su ukrašeni parkovi, trgovi i ulice grada učinit će svaku šetnju romantičnom. Putovanje patuljka Putuljka Patuljak Putuljko putuje Europom i upoznaje djecu s drugim kulturama i narodima.

POVEZANE KNJIGE