Ribolov – riba, pribor i tehnike

Ribolov – riba, pribor i tehnike - Bailey, John | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Bailey, John
DIMENZIJA
5,38 MB
NAZIV DATOTEKE
Ribolov – riba, pribor i tehnike.pdf
ISBN
5162367485938

OPIS

Ribolov je kao slobodna aktivnost dostigao nečuvenu razinu popularnosti, s brojnim poklonicima koji se svake godine priklanjaju ovom sportu. Poštivanje i poznavanje ponašanja ribe igra ključnu ulogu ako se iz bilo kojeg ribolovnog područja želi izvući ono najbolje, a John Bailey je vješto utkao jedinstven spoj prirodoslovne povijesti i praktičnih informacija u ovaj prijeko potreban priručnik u kojemu će ribiči svih razina pronaći točno ono što im treba da bi naučili neku novu vještinu ili poboljšali one koje već poznaju, a sve to je u ovoj začudnoj knjizi.Ribu lovim od svoje četvrte godine. Jedno od mojih najranijih sjećanja iz doba djetinjstva slika je kako sjedim uz rijeku Temzu u Sonningu sa svojim djedom loveći grgeča i bjelicu štapom od antene i starim drvenim centrepinskim koturom. Voda me oduvijek neodoljivo privlačila. Svaki i najmanji potok predstavljao je izazov za istraživanje. Ni jedan most se nije mogao prijeći bez mog zaustavljanja i zavirivanja te moje nade da ću barem na tren ugledati tajnovite stanovnike vode koja ispod njega protječe. U ovoj knjizi, koja pruža veliko zadovoljstvo i pregršt informacija, John Bailey tu potragu čini još uspješnijom. Svaki priručnik o rekreativnom sportu ili hobiju nudi poticaj i uzbuđenja, kao i korisne upute, pa to čini i ova knjiga, čak i više od toga – svojim čudesnim slikama i zaraznim entuzijazmom Johnova pisanja. Osim toga, John je jedan od sve rjeđih pisaca koji se ne zadovoljava pukim ispisivanjem stranica s bezbroj tehničkih detalja i podataka o veličini ribe, veličini mamca, veličini olova, uzice i udice, već zapravo piše lijepo o mirnoći okruženja, samim vodama i živom svijetu, flori i fauni…. Sadrži sve aspekte ribolova za sve ribiče,od početnika do stručnjaka. Praktični savjeti i podrška spojeni s iskrenom brigom za ribu i njezin okoliš.

Jedno od mojih najranijih sjećanja iz doba djetinjstva slika je kako sjedim uz rijeku Temzu u Sonningu sa svojim djedom loveći grgeča i bjelicu štapom od antene i starim drvenim centrepinskim koturom.Voda me oduvijek neodoljivo ... Knjiga: Ribolov: riba pribor i tehnike, pisac: John Bailey, Sport, Priručnici, Enciklopedije, Hobi, Tuzla, 60 KM, Izdavač: Leo Commerce, strana: 160, Latinica ... Ribolov je svakako jedan od najpopularnijih sportova na vodi u cijelom svijetu, a sama oprema za ribolov je od izuzetnog značaja. Štap za pecanje je glavni dio ribolovne 1.682.151 proizvod 311 trgovina 6.448 brandova John Bailey Ribolov Riba, pribor i tehnike.

Moja oprema, pribor i načini ribolova ... Zašto štap i rola kad se može riba loviti i bez njih? To je istina, ali i najmanji vjetar, hrapavi kamen, šljunak može dovesti do toga da se najlon zamrsi, a da ne govorim ako stanemo nogom na njega.

POVEZANE KNJIGE