Brza gramatika – Talijanski jezik

Brza gramatika – Talijanski jezik PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
9,20 MB
NAZIV DATOTEKE
Brza gramatika – Talijanski jezik.pdf
ISBN
3200705191886

OPIS

Interaktivna gramatika Interaktivna gramatika Vam omogućuje da usvojite i utvrdite gramatiku njemačkog jezika prateći 6 jednostavnih lekcija. Najvažnije osnove gramatike svladat ćete već za 30 sati. raznovrsne i zanimljive vježbe s zvučnim primjerima izgovora; informacije o kulturi i zemljama u kojima se njemački jezik govori; interaktivni rječnik s zvučnim primjerima izgovora; mogućnost snimanja vlastitog izgovora, te usporedbe sa izvornikom. Komplet sadrži: CDROM s programom za osobno računalo, priručnik za korisnika.

O knjizi: Interaktivna gramatika. Interaktivna gramatika Vam omogućuje da usvojite i utvrdite gramatiku talijanskog jezika prateći 6 jednostavnih lekcija ... Talijanski je službeni jezik Italije, EU te manjinski jezik u dvije druge EU-države.

Srednjoškolci, studenti, zaposleni ljudi, kao i svi ostali koji su se upustili u savladavanje ovog prelepog jezika naći će u ovom priručniku pregledno i jednostavno prikazana gramatička pravila ... Ispit iz talijanksog jezika AIL: test model za ispit iz talijanskog jezika TALIJANSKI JEZIK. UVOD.

POVEZANE KNJIGE