Body tehnika

Body tehnika - Jagodić-Rukavina, Ana-Marija | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Jagodić-Rukavina, Ana-Marija
DIMENZIJA
12,85 MB
NAZIV DATOTEKE
Body tehnika.pdf
ISBN
8510730659670

OPIS

Body tehnika – Jedinstven način tjelovježbe Body tehnika nov je način vježbanja koji je dodatno poboljšao već izvrstan klasični pilates. Predstavlja savršen spoj vježbi istezanja, oblikovanja i jačanja mišića cijelog tijela, te program za poboljšanje kardiovaskularnih sposobnosti. Knjiga sadrži više od 100 vježbi na prostirci, s loptom i na biciklu, dvadesetak testova za provjeru sveukupne tjelesne forme i 3 programa za ciljano djelovanje: terapeutski program, program za kondiciju i mršavljenje te sportsku pripremu. Razmislite o tome koliko vremena dnevno provodite sjedeći ili ležeći, a koliko baveći se nekom tjelesnom aktivnošću. Kad toga postanete svjesni, poželjet ćete preuzeti odgovornost za svoje zdravlje kao i korake koji donose dobru kondiciju, snagu i samim time poboljšanje kvalitete življenja. Ova bi vam knjiga mogla donijeti rješenje. Body tehnika – zabavan i učinkovit put do ljepše svakodnevice. Njezina se snaga krije u činjenici da u kratkom vremenu djeluje na sve razine zdravstvenog fitnesa, koje propisuju svjetske zdravstvene organizacije, a svjedočanstva polaznika i sportaša s kojima radim najbolji su dokaz njezine učinkovitosti…

Nikad važnije besplatno vježbanje za Zagrepčane se nastavlja Vježbam . Poboljšajte ravnotežu za sretniju starost Vježbam . Body tehnika - naučite slušati svoje tijelo, naziv je knjige koju potpisuje Ana-Marija Jagodić Rukavina a čije je predstavljanje održano prošlog tjedna u prostorijama knjižare Ljevak na glavnom zagrebačkom trgu.

Odlično telo = odlično življenje Body tehnika je jedan cjeloviti pristup vježbanju. Uz dominaciju na jednu mišićnu regiju, vježbe body tehnike koriste praktički sve mišiće tijela.

POVEZANE KNJIGE