Body tehnika

Body tehnika - Jagodić-Rukavina, Ana-Marija | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Jagodić-Rukavina, Ana-Marija
DIMENZIJA
8,62 MB
NAZIV DATOTEKE
Body tehnika.pdf
ISBN
5653376621436

OPIS

Body tehnika – Jedinstven način tjelovježbe Body tehnika nov je način vježbanja koji je dodatno poboljšao već izvrstan klasični pilates. Predstavlja savršen spoj vježbi istezanja, oblikovanja i jačanja mišića cijelog tijela, te program za poboljšanje kardiovaskularnih sposobnosti. Knjiga sadrži više od 100 vježbi na prostirci, s loptom i na biciklu, dvadesetak testova za provjeru sveukupne tjelesne forme i 3 programa za ciljano djelovanje: terapeutski program, program za kondiciju i mršavljenje te sportsku pripremu. Razmislite o tome koliko vremena dnevno provodite sjedeći ili ležeći, a koliko baveći se nekom tjelesnom aktivnošću. Kad toga postanete svjesni, poželjet ćete preuzeti odgovornost za svoje zdravlje kao i korake koji donose dobru kondiciju, snagu i samim time poboljšanje kvalitete življenja. Ova bi vam knjiga mogla donijeti rješenje. Body tehnika – zabavan i učinkovit put do ljepše svakodnevice. Njezina se snaga krije u činjenici da u kratkom vremenu djeluje na sve razine zdravstvenog fitnesa, koje propisuju svjetske zdravstvene organizacije, a svjedočanstva polaznika i sportaša s kojima radim najbolji su dokaz njezine učinkovitosti…

Sve vježbe body tehnike su terapeutske, a izvorište im je u više poznatih tehnika vježbanja. Stručna pozadina tehnike potvrđena je magistarskim radom inovatorice tehnike, magistre Ana-Marije Jagodić Rukavina. Body tehnika - zabavan i učinkovit put do ljepše svakodnevice.

Uz dominaciju na jednu mišićnu regiju, vježbe body tehnike koriste praktički sve mišiće tijela. Ove vježbe istovremeno izdužuju i toniziraju mišiće tijela.

POVEZANE KNJIGE