Dnevnici

Dnevnici - Cobain, Kurt | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Cobain, Kurt
DIMENZIJA
9,60 MB
NAZIV DATOTEKE
Dnevnici.pdf
ISBN
1569383519098

OPIS

Još kad se pročula vijest da je Courtney Love, udovica Kurta Cobaina, odlučila prodati izdavačka prava za 23 njegove bilježnice, moglo se naslutiti kakvo se blago za svakog štovatelja Nirvane i Cobainova djela krije u njima. Naravno, kad je uz oduševljenje fanova knjiga objavljena, odmah je zasjela na vrhove lista najprodavanijih naslova. No, ipak treba napomenuti da ovo nisu uobičajeni dnevnici, nego izbor američkog izdavača iz oko 800 stranica zabilježaka, skica za pjesme, crteža, stripova, ideja, planova, pisama, lista omiljenih izvođača i pjesama, intimnih razmišljanja… koje Cobain nije namijenio izdavanju. Stoga je knjiga, unatoč više od 200 šarenodućanskih pojašnjenja, mjestimično možda teže prohodna, često pravopisno neispravna, ali baš zbog te svoje neposrednosti, iskrenosti i nepatvorenosti predstavlja dodatno zanimljiv uvid u njegov rad, kao i misli i osjećaje koji su ga naveli da na vrhuncu slave tragično skonča život.

Evo što je o Tuđmanovim planovima za podjelu Bosne Franjo Kuharić zabilježio u svojim dnevnicima. U svibnju 1991.

15 po stranici 21 po stranici 42 po stranici 96 po stranici Prikaži prema: Opisu (A-Ž) Opisu (A-Ž) Opis (Z-A) Cijeni (manja-veća) Cijeni (veća-manja) Brodski dnevnik. od 354,00 kn.

POVEZANE KNJIGE