Refleksije o znanosti i politici

Refleksije o znanosti i politici - Supek, Ivan | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Supek, Ivan
DIMENZIJA
11,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Refleksije o znanosti i politici.pdf
ISBN
8433618739357

OPIS

Ova Supekova knjiga nedvojbeno predstavlja originalnu znanstvenu raspravu iz područja društvenih znanosti, filozofije politike kao i politologije tranzicije, nove znanstvene discipline koja se razvila u modernoj politologiji nakon propasti komunističkog političkog uređenja i komunističke ideologije u Europi. Vrijednost ove studije jest bas u tome što je pisana iz konteksta i rakursa modernog racionalističkog humanizma dvadesetog stoljeća, kojemu pored akademika Supeka, pripada jedna cijela generacija znanstvenika koja je presudno utjecala na slom totalitarističkih ideologija, kao što su Bertrand Russel i Andrej Saharov.

Naslov Refleksije o znanosti i politici (Reflections on science and politics) Autori Supek, Ivan Vrsta, podvrsta i kategorija knjige ... Refleksije o znanosti i politici. Responsibility Ivan Supek.

Pronađite najbolje cijene uz najveći izbor! Brza dostava! Refleksije o znanosti i politici, Zagreb: Prometej, 2005 (monografija) CROSBI ID: 224090 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca. Naslov Refleksije o znanosti i politici (Reflections on science and politics) Autori Supek, Ivan Vrsta, podvrsta i kategorija knjige ... Refleksije o znanosti i politici.

POVEZANE KNJIGE