Terapija refleksnih zona stopala

Terapija refleksnih zona stopala - Marquardt, Hanne | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Marquardt, Hanne
DIMENZIJA
3,91 MB
NAZIV DATOTEKE
Terapija refleksnih zona stopala.pdf
ISBN
2012383104005

OPIS

Da li znate da se u svakom stopalu nalazi više od 70 000 nervnih završetaka? – Priznati udžbenik i priručnik o terapiji refleksnih zona stopala – Mnogobrojni primjeri slučajeva iz prakse Ova knjiga plod je dugogodišnjeg intenzivnog rada Hanne Marquardt i priznati je udžbenik i priručnik o terapiji refleksnih zona stopala koji se sada prvi put pojavljuje i na hrvatskom jeziku. Unutar danas poznatih mikrosustava i refleksnih zona liječenje stopala je sigurno najbrže pronašlo put u liječničku i terapijsku praksu. Upravo zahvaljujući radu i djelovanju Hanne Marquardt terapija refleksnih zona stopala dobila je potpuno priznanje bezbrojnih pacijenata i mnogih medicinskih stručnjaka. Terapija refleksnih zona stopala vrlo je dobar oblik fizikalne terapije i našla je primjenu u mnogim klinikama, bolnicama i institucijama diljem svijeta. Ovom terapijom možemo na prirodan način probuditi, potaknuti i ojačati vlastitu tjelesnu moć izlječenja, očistiti organizam od svih štetnih tvari koje su ga godinama opterećivale i taložile se u njemu, potaknuti zamrlu funkciju pojedinih organa za izlučivanje, pokrenuti limfu, ukloniti strah i vratiti čovjeku životno samopouzdanje. Terapija ovom metodom neophodna je bolesnom čovjeku, a poželjna je i zdravom radi uravnoteženja tihe latentne faze postojanja nekih bolesti.Dr. Želimir Malnar

Alfa Crucis (23) Anima Mundi (38) Arkadij Petrov (1) Avatar (18) Beli Oblak (14) Beskrajni svetovi (4) Dečija edicija (2) Gregori Grabovoi (4) Grifon (8) Hrvatski izdavači (0) Ciljano tretiranje osjetljivih područja (zona) na stopalima i pripadajućih refleksnih točaka u svrhu olakšavanja tegoba, naziva se refleksologija. Osim na stopalima, refleksologijom se obrađuju i točke na zglobovima i dlanovima, a rjeđe na ušima i licu.

Svaka zona uključuje određene organe koji su smješteni unutar nje. Refleksna masaža stopala je tehnika stimulacije refleksnih zona i točaka na stopalu putem kojih se djeluje na vanjske i unutrašnje organe u tijelu, cirkulaciju krvi i psihofizičko opuštanje. Završeni polaznici se mogu zaposliti ili napredovati u karijeri u: wellness centru, zdravstveni turizam, fitness centar, salon za masažu ... Da li znate da se u svakom stopalu nalazi više od 70 000 nervnih završetaka? REFLEKSOLOGIJA - terapija refleksnih zona stopala i dlanova.

POVEZANE KNJIGE