Anđeli i demoni

Anđeli i demoni - Brown, Dan | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Brown, Dan
DIMENZIJA
3,73 MB
NAZIV DATOTEKE
Anđeli i demoni.pdf
ISBN
2973450251158

OPIS

Najbolje knjige Dana Browna po neponovljivoj cijeni!

Dobro i zlo su crkveni termini kojima ona manipulira masama već tisućama godina što je tužno za gledati. Biblija, Kuran ili bilo koja druga knjiga tog tipa bi više imala koristi kao WC papir nego neko znanje na koje se možemo adekvatno osloniti. Anđeli i demoni, dobri i zli duhovi, uočljivo su prisutni u pučkim maštanjima svih religija.

Vidi sve knjige - Povezani sadržaj - Vijest • 16.11.2020 ... Anđeli ili demoni? — dobro pazi čije ime zazivaš! U današnjem vremenu veoma je prošireno raznovrsno štovanje anđela, i mnogi vjernici, kao i drugi, na razne načine štuju anđele. Mnogi katolici štuju anđele više od Krista, te za svaku prigodu ili osjećaj imaju svoga anđela, kao što su anđeo sreće, anđeo novca, anđeo ovoga ... Anđeli i demoni ne postoje, isto kao što ne postoje vilenjaci, dobre vile ili Djed Božićnjak.

POVEZANE KNJIGE