Kućni vrtovi i uređenje interijera

Kućni vrtovi i uređenje interijera - Kurić, Sanja (Prevoditelj) | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Kurić, Sanja (Prevoditelj)
DIMENZIJA
5,77 MB
NAZIV DATOTEKE
Kućni vrtovi i uređenje interijera.pdf
ISBN
2952734293923

OPIS

Kućni vrtovi i uređenje interijera – Enciklopedija Larousse – dekoriranje uzgoj održavanjeNajpotpunije djelo posvećeno kućnim i egzotičnim biljkama. U njoj ćete pronaći više od 250 ideja za ukrašavanje interijera uz komentare i ilustacije za svaku prostoriju u vašem domu. Sadrži opise i fotografije više od 1500 biljaka, te za svaku posebno daje savjete o zalijevanju, presađivanju, hranjivu, osvjetljenju, odgovarajućoj zemlji, kako ih njegovati i liječiti od bolesti i nametnika. Kućni vrtovi sastavljeni su uz stručnu pomoć savjetnika iz poznatog francuskog vrtnog centra Truffaut.

Krećući se od jedne prostorije do druge, knjiga vam daje 250 ideja za ukrašavanje vaših interijera, uz komentare i ... Kućni vrtovi i uređenje interijera book. Read reviews from world's largest community for readers. Kućni vrtovi i uređenje interijera je najpotpunije djelo posvećeno kućnim i egzotičnim biljkama.

Kameni vrt kuće za odmor Sudinjevi dvori u Sukošanu. Kakav kamen za vanjsko uređenje vrta i okućnice odabrati? Plavi vapnenac ima gust sastav koji ga čini nevjerojatno izdržljivim. Kućni vrtovi i uređenje interijera je djelo nakladnika Veble commerce.

POVEZANE KNJIGE