Anatomija čovjeka – fotografski atlas sustavne i topografske anatomije

Anatomija čovjeka – fotografski atlas sustavne i topografske anatomije - Lutjen-Drecoll,E. | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Lutjen-Drecoll,E.
DIMENZIJA
8,17 MB
NAZIV DATOTEKE
Anatomija čovjeka – fotografski atlas sustavne i topografske anatomije.pdf
ISBN
9066305917755

OPIS

Učenje o ljudskom tijelu nezamislivo je bez uvida u izvorni anatomski preparat. Fotografski atlas sustavne i topografske anatomije Rohena, Yokochija i Lütijen-Frecoll omogućuje studentima pogled na ljudsko tijelo i kad nisu uz anatomski preparat. Tako je ovaj atlas izvrsna dopuna klasičnim atlasima s crtežima – oni služe za učenje detalja građe i anatomskih odnosa, a fotografski atlas omogućuje sintezu toga znanja na izvornome preparatu. Hrvatsko izdanje fotografskog atlasa u potpunosti je usklađeno sa službenim anatomskim nazivljem, Terminologia anatomica, te je tako sukladno postojećim udžbenicima i atlasima. Urednik hrvatskog izdanja Ana Marušić.

et al.]. 5. Stručna literatura - Znanje - Učenje - Atlasi - Anatomija čovjeka : fotografski atlas sustavne i topografske anatomije : sa 1158 slika od čega 811 fotografija u boji, 123 crno-bijele fotografije i 224 crteža - otkup i prodaja rabljenih knjiga. Anatomija čovjeka - Učenje o ljudskom tijelu nezamislivo je bez uvida u izvorni anatomski preparat. Anatomija čovjeka: fotografski atlas sustavne i topografske anatomije Johannes W.

Rohen, Chihiro Yokochi, Elke Lutjen-Drecoll 10.285,00 din. 10.285,00 din.

POVEZANE KNJIGE