Zadatak: uspjeh!

Zadatak: uspjeh! - Mandino, Og | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Mandino, Og
DIMENZIJA
4,62 MB
NAZIV DATOTEKE
Zadatak: uspjeh!.pdf
ISBN
3663656976742

OPIS

Zadivljujuća poruka iz unutrašnjeg svijeta o nadi i sreći za uspješan životNi u jednoj od svojih prethodnih knjiga Og Mandino nije pisao o svojim iskustvima dok je kao zrakoplovac služio u Osmoj zrakoplovnoj snazi u Engleskoj tijekom Drugoga svjetskog rata. U ovomu izvanrednom novom romanu, čija se radnja zbiva u ratom zahvaćenom Londonu, preoblikovao je jednu napetu priču u nadahnutu pripovijest o uspjehu koja će pružiti novu nadu i nova gledanja na život milijunima njegovih čitatelja. U srcu same pripovijesti smješten je poseban dar, Sjeme uspjeha, kojim se svi možemo služiti i uz njegovu pomoć postizati sve svoje vrijedne ciljeve, svoje uspjehe te ispunjavati sve svoje vlastite želje… Zadatak: Uspjeh!

Zadatak direktora: Uloga direktora jeste vođenje evidencije o minimalnom broju uzajamnih ... Zadatak - pretvoriti dva stara stana, svaki površine oko 80 četvornih metara, u predivne apartmane naziva Domus Romana koji će se organizacijom i dizajnom isticati u masi sličnih. Vlasnik, mladi poduzetnik, znao je da za konačni uspjeh ove priče mora od početka sve raditi profesionalno i na nivou. Kao da je cilj: što više toga naučiti za život, koji možda i neopazice izmiče iz takva ritma svakodnevnih obveza.

Jučer smo saznali skupine za Olimpijske igre, slijedi nam priprema za ono što nas tamo očekuje, taj dugo priželjkivani nastup na Olimpijskim igrama.- Uspjeh jednog učenika ne upoređuje se s uspjehom ostalih. U fokusu je napredovanje.

POVEZANE KNJIGE