Zadatak: uspjeh!

Zadatak: uspjeh! - Mandino, Og | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Mandino, Og
DIMENZIJA
7,83 MB
NAZIV DATOTEKE
Zadatak: uspjeh!.pdf
ISBN
4360251428629

OPIS

Zadivljujuća poruka iz unutrašnjeg svijeta o nadi i sreći za uspješan životNi u jednoj od svojih prethodnih knjiga Og Mandino nije pisao o svojim iskustvima dok je kao zrakoplovac služio u Osmoj zrakoplovnoj snazi u Engleskoj tijekom Drugoga svjetskog rata. U ovomu izvanrednom novom romanu, čija se radnja zbiva u ratom zahvaćenom Londonu, preoblikovao je jednu napetu priču u nadahnutu pripovijest o uspjehu koja će pružiti novu nadu i nova gledanja na život milijunima njegovih čitatelja. U srcu same pripovijesti smješten je poseban dar, Sjeme uspjeha, kojim se svi možemo služiti i uz njegovu pomoć postizati sve svoje vrijedne ciljeve, svoje uspjehe te ispunjavati sve svoje vlastite želje… Zadatak: Uspjeh!

Ispisati ime, prezime te prosječnu ocjenu iz navedenih predmeta! Ni u jednoj od svojih prethodnih knjiga Og Mandino nije pisao o svojim iskustvima dok je kao zrakoplovac služio u Osmoj zrakoplovnoj snazi u Engleskoj tijekom Drugoga svjetskog rata. U ovomu izvanr... OG MANDINO - ZADATAK : USPJEH Zadivljujuća poruka iz unutrašnjosti svijeta o nadi i sreći za uspješan život MEKI UVEZ , 20 CM 143 STR.

No ovo je ipak tek početak. Za ovo smo radili punih godinu i pol dana, no tek sada počinje prava stvar.

POVEZANE KNJIGE