Maslinarstvo u vrtu i voćnjaku

Maslinarstvo u vrtu i voćnjaku - Vischiot, Sante | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Vischiot, Sante
DIMENZIJA
8,16 MB
NAZIV DATOTEKE
Maslinarstvo u vrtu i voćnjaku.pdf
ISBN
8552440287375

OPIS

Uzgajanje masline može pružiti velika zadovoljstva, no osnovno je poznavati prikladne tehnike za dobivanje izvrsnih rezultata. Za uzgajanje jedne ili više biljaka u vlastitom vrtu potrebno je znati odabrati primjereno zemljište, utvrditi koja je klima najbolja, unaprijed pripraviti gnojenje i navodnjavanje, primijeniti mjere prevencije i zaštite od bolesti i parazita. No ni to nije dovoljno: potrebno je pobrinuti se za ispravnu berbu plodova, poznavati načine proizvodnje ulja i kako konzervirati masline.

Još veći osjet suše biljke mogu imati ako je tlo lagano, odnosno ako je više plitko i pjeskovito te ako je vrt okrenut jugu i izložen vjetru. sante vischiot - maslinarstvo u vrtu i voćnjaku--njega, zaštita i berba maslina « : 02 Rujan, 2012, 10:45:37 » skenirao sami ovu knjigu mada kako sad vidim već postoji na jednom piratskom forumu, ali je moj pdf bolji jer je jednostran... Knjiga: Maslinarstvo - U vrtu i u voćnjaku, pisac: Sante Vischiot, Priručnici, Tuzla, 14 KM, Izdavač: Leo Commerce, strana: 60, Latinica, Tvrdi uvez, Hrvatski ... Maslina Promo Poznati rezultati iz Vodica s natjecanja 10. "Dani mladog maslinova ulja u Dalmaciji! Piše PROMO običajena maslinarska fešta u Vodicama zbog korone nije održana sredinom prosinca, kako su organizatori najavljivali kad je situacija s pandemijom bila povoljnija.

povijest. drugi svjetski rat; jugoistoČna europa u drugom sv.ratu; jugoslavenski socijalizam i titoizam O našem maslinarstvu često se priča, ali ga je malo tko sagledao onakvim kakvim stvarno jest, a to bi značilo pisati i govoriti o maslinarstvu kroz stručan, cjelovit, nepristran pristup, bez dnevnopolitičkih pobuda.

POVEZANE KNJIGE