Maslinarstvo u vrtu i voćnjaku

Maslinarstvo u vrtu i voćnjaku - Vischiot, Sante | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Vischiot, Sante
DIMENZIJA
3,57 MB
NAZIV DATOTEKE
Maslinarstvo u vrtu i voćnjaku.pdf
ISBN
3861691060868

OPIS

Uzgajanje masline može pružiti velika zadovoljstva, no osnovno je poznavati prikladne tehnike za dobivanje izvrsnih rezultata. Za uzgajanje jedne ili više biljaka u vlastitom vrtu potrebno je znati odabrati primjereno zemljište, utvrditi koja je klima najbolja, unaprijed pripraviti gnojenje i navodnjavanje, primijeniti mjere prevencije i zaštite od bolesti i parazita. No ni to nije dovoljno: potrebno je pobrinuti se za ispravnu berbu plodova, poznavati načine proizvodnje ulja i kako konzervirati masline.

S obzirom na način uzgoja, ali i klimu te vrstu tla, potrebno je odabrati sortu masline prije nego što se upustite u uzgoj. Cijena poziva obračunava se sukladno cjeniku: Fiksna mreža: 0,12kn/min Mobilna mreža: 1,23kn/min II MASLINARSTVO U VRTU I VOĆNJAKU, Sante Vischiot UZGAJANJE MASLINE može pružiti velika zadovoljstva, no Prijava Registracija Zalijevanje biljaka u vrtu ljeti. Zalijevanje biljaka u vrtu ljeti obavlja se ili vrlo rano ujutro ili navečer kada sunce zađe.

≈ 7,72 € 15,09 KM. Knjige i časopisi; prije 2 godine Ova knjiga je iscrpan i praktičan priručnik za bavljenje vrtlarstvom.

POVEZANE KNJIGE