Učimo hrvatski udžbenik s vježbenicom

Učimo hrvatski udžbenik s vježbenicom - Kosovac, Vesna Lukić, Vida | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Kosovac, Vesna Lukić, Vida
DIMENZIJA
3,18 MB
NAZIV DATOTEKE
Učimo hrvatski udžbenik s vježbenicom.pdf
ISBN
9146389099172

OPIS

Učimo hrvatski 1 u istoj knjizi obuhvaća udžbenik, vježbenicu, pregled gramatike na hrvatskome, engleskome i njemačkom jeziku, abecedni rječnik na engleskome i njemačkom jeziku, snimke tekstova nastavnih cjelina i rješenja svih zadataka. U Udžbenik je namijenjen stranim polaznicima koji počinju učiti hrvatski jezik. Sadržava osnovni vokabular, strukture i fraze svakodnevne jednostavne komunikacije na hrvatskom jeziku. Osam nastavnih cjelina i dva ponavljanja oslanjaju se na situacije iz svakodnevnog života i tumače osnovu gramatike hrvatskog jezika.

izmijenjeno izdanje) Vesna Kosovac. 152,10 kn 169,00 kn.

Misal je glavna liturgijska knjiga, knjiga iz koje se čita misa, a Misal po zakonu rimskoga dvora prvi je europski misal koji nije otisnut latinicom i nije na latinskom jeziku.Misal po zakonu rimskoga dvora, poznat i kao Prvotisak, otisnut je slovima uglate glagoljice, a jezik mu je hrvatska ... Kat. Br.

POVEZANE KNJIGE