Nastava europske povijesti 20.st.

Nastava europske povijesti 20.st. - Strading, Robert | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Strading, Robert
DIMENZIJA
6,90 MB
NAZIV DATOTEKE
Nastava europske povijesti 20.st..pdf
ISBN
8565262935454

OPIS

Knjiga Roberta Stradlinga Nastava europske povijesti 20. stoljeća nastala je u sklopu projekta Vijeća Europe Učenje i poučavanje o povijesti Europe u 20. stoljeću i predstavlja inovativan priručnik za nastavnike povijesti, metodičare i osobe odgovorne za izobrazbu i stručno usavršavanje nastavnika, stručnjake zadužene za kreiranje kurikuluma i sve zainteresirane za nastavu povijesti. Naglaskom na to kako predavati više nego na što, ovaj priručnik potiče nastavnike da prošire svoj pristup europskoj i svjetskoj povijesti, a ne da ih koriste samo kako bi ilustrirali nacionalnu prošlost.

stoljeća nazivamo imperijalizmom. Kolonijalizam- proces osvajanja gospodarskih i političkih nerazvijenih zemalja (Afrika, Azija).

Zavičajni prostor u okviru neovisne RH 2 sata 10. Web narudžbe: +385 51 324 010 Email:[email protected] Radno vrijeme (za tel. upite): Radnim danom od 08 do 16h.

POVEZANE KNJIGE