Nostradamus

Nostradamus - Faust,Viktorija | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Faust,Viktorija
DIMENZIJA
5,39 MB
NAZIV DATOTEKE
Nostradamus.pdf
ISBN
2679173131301

OPIS

Kroz mene Bog ti govori i istinu ti naviješta. Kad se proročanstvo ostvari, To Božja je volja. Nostradamus Poznato nam je da su Nostradamusova proročanstva najtočnija od svih ikada zabilježenih. Nema znakova daje ikada pogriješio kada je pokušavao predvidjeti budućnost. I drugi mediji i vidovnjaci imali su svoje svijetle trenutke, ali Nostradamus je uvijek pogađao. Čovjek bi pomislio da je živio u budućnosti i da je jednostavno prepričavao ono što je vidio. Može se slobodno reći da je Nostradamus drukčiji od svih ljudi koji su ikad živjeli ili će živjeti.

The fact that he wrote in enigmatic poems, or quatrains, means that his words can be endlessly reinterpreted to fit historical events. Nostradamus, the French astrologer and physician whose prophecies earned him fame and a loyal following during his lifetime, was born in 1503. In the centuries Nostradamus predicted that after 2021 will create a new tectonic weapons have an enormous power - it will cause geological and environmental violations around the world.

julij 1566, Salon-de-Provence (Francija).. Nostradamus je bil velik »videc, prerok, vizionar in zdravilec«.

POVEZANE KNJIGE