Faktor ljubaznosti – jeste li preljubazni na vlastitu štetu?

Faktor ljubaznosti – jeste li preljubazni na vlastitu štetu? - Chandler, Robin | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Chandler, Robin
DIMENZIJA
4,76 MB
NAZIV DATOTEKE
Faktor ljubaznosti – jeste li preljubazni na vlastitu štetu?.pdf
ISBN
7845792777908

OPIS

U svijetu gdje je agresija opća pojava komuniciranja, a nasilje u porastu, nije li poželjno da postoje ljubazni ljudi? Nije li nam potrebna ljubaznost sve više i više? Zašto bi netko imao potrebu napisati knjigu u kojoj bi se sugeriralo kako postati što manje ljubazan? Jedan je od glavnih razloga agresije u porastu što naša kultura potiče previše ljubaznosti. Svaki puta kad progutamo uvredu, dozvolimo da se netko prema nama ponaša loše, tjera nas u sumnju. Mi smo jednostavno previše ljubazni. Kad god za nekoga nalazimo opravdanje, izglađujemo stvari, činimo sve da održimo mir, izbjegavamo konflikt, stvaramo spremište ljutnje i odbojnosti koje će kad tad eksplodirati. Kad nismo sposobni uspješno izraziti naše misli i osjećaje, neizbježno dolazi do povratnoga bijesa u bilo kojem obliku. Ta nesposobnost artikuliranja unutrašnjeg prema vanjskom svijetu, razlog je zašto je ljubaznost loša sklonost. Kao direktori tvrtke osobnog razvoja i treniranja, godinama surađujemo s mnogim ljudima u raznim fazama njihova života, te raspravljamo o komuniciranju, osobnoj učinkovitosti, poteškoćama na poslu i u karijeri, neriješenim emocionalnim problemima i posebno o pojmu prevelike ljubaznosti.

koja stupa na snagu danom pristupanja Republike Hrvatske Europskoj uniji, članak 40. je izmijenjen. Tri uposlenika Ministarstva za ljudska prava i izbjeglice Bosne i Hercegovine pozitivna su na koronavirus i svi su na bolničkom liječenju, potvrdila je za Fenu Sanja Škuletić-Malagić, savjetnica u Kabinetu zamjenika ministra izrazivši nadu da će se njene kolege što prije uspješno izboriti s COVID-19. LIJEČNIČKE NOVINE Broj 192.

Ljubaznost mi uliva pozitivnu... Na spletno stran naložite svojo fotografijo ter pripišite, kateri faktor ste izpostavili (na primer: #mojfaktor je način, kako zardim, #mojfaktor so moje dolge trepalnice, #mojfaktor je moja koža). Ekipa Max Factor umetnic ličenja bo nato podala svoje strokovno mnenje in nasvete za ličenje. Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o službenoj statistici (»Narodne novine«, br.

POVEZANE KNJIGE