Vodič za preživljavanje u školi

Vodič za preživljavanje u školi - Rijavec, Majda Miljković, Dubravka | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Rijavec, Majda Miljković, Dubravka
DIMENZIJA
8,90 MB
NAZIV DATOTEKE
Vodič za preživljavanje u školi.pdf
ISBN
9830333558867

OPIS

SADRŽAJŠto je učenje Napravi plan Poboljšaj koncentraciju Otkrij svoj stil učenja Kako pristupiti tekstu Kako praviti bilješke Kako pisati sastavke Kako slušati na satu Mudrost pamćenja Kako se motivirati Kako smanjiti strah od ispitivanja Još neke istine o životu i učenju Profesori i što s njima Pametna upotreba roditelja Što ćeš biti kad odrasteš U čemu sam dobarKako učiti manje, a znati više? Dakle, najprije možeš otkriti tajne učenja i pamćenja. One se temelje na radu mozga. Ima tu još puno nepoznanica, ali poznato je da ne iskorištavamo ni ono što bismo mogli. Zato bi moto ove knjige mogao biti: uči malo nauči puno. U zadnjem dijelu možeš doznati o različitim vrstama sposobnosti, njihovom razvijanju i svojem osobnom razvoju. Nećemo razočarati ni one koji bi imali dobre ocjene, čak i znanje, ali im se baš ne uči. Imamo na tu temu par divnih ideja iz znanstveno fantastičnih priča. I napomena za kraj: neke stvari možda jesu napisane šaljivo, ali naš je savjet: shvati ih vrlo ozbiljno. Knjiga je namijenjena učenicima viših razreda osnovne škole i srednjoškolcima. No, može poslužiti i studentima, profesorima i roditeljima.

Read reviews from world's largest community for readers. Vodič za preživljavanje u školi CITIRANJE. EXPORT .

Knjige ... > Knjige > psihologija > VODIČ ZA PREŽIVLJAVANJE U ŠKOLI ... Vodič za preživljavanje - RTV August 30, 2017 · Nakon više od 80 premijernih izdanja i skoro toliko saradnika koji su učestvovali u stvaranju "Vodiča za preživljavanje", bićemo neskromni da kažemo da smo čitavu jednu generaciju pubertetlija propratili na putu odrastanja. Na glamuroznom otvaranju 8.

POVEZANE KNJIGE