Tehnički rječnik brodogradnje, strojarstva i nuklearne tehnike, eng.-hrv.-eng.

Tehnički rječnik brodogradnje, strojarstva i nuklearne tehnike, eng.-hrv.-eng. - Bartolić, Ljerka | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Bartolić, Ljerka
DIMENZIJA
5,56 MB
NAZIV DATOTEKE
Tehnički rječnik brodogradnje, strojarstva i nuklearne tehnike, eng.-hrv.-eng..pdf
ISBN
8363735527359

OPIS

Tehnički rječnik brodogradnje, strojarstva i nuklearne tehnike – englesko-hrvatski i hrvatsko-engleski Više od 12 000 osnovnih i izvedenih stručnih tehničkih pojmova. Rječnik je prije svega namijenjen inženjerima brodogradnje, strojarstva i nuklearne tehnike te svima koji su zainteresirani za tehnički engleski jezik i njegovo stručno nazivlje. Rječnik sadrži stručne termine s područja brodogradnje, strojarstva i nuklearne tehnike, više od 12000 osnovnih i izvedenih stručno-tehničkih pojmova, te njihove izvedenice i složenice.

ISBN: 9789530402300 Godina izdanja: 2013. Broj stranica: 315 Uvez: MEKI Rok dostave: 4 dana O knjizi: Englesko-hrvatski tehnički rječnik i rječnik motora i motornih vozila sastavljen je na temelju terminologije prikupljene na Fakultetu strojarstva i brodogradnje u Zagrebu iz nastavnih materijala ili iz literature ... Tehnički rječnik brodogradnje, strojarstva i nuklearne tehnike (Englesko-hrvatski i hrvatsko-engleski) - Ljerka Bartolić ...

Tehnički rječnik brodogradnje, strojarstva i nuklearne tehnike, eng.-hrv.-eng. Bartolić, Ljerka 164,00 kn.

POVEZANE KNJIGE