Imunologija šesto izdanje

Imunologija šesto izdanje - Andreis, Igor | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Andreis, Igor
DIMENZIJA
12,83 MB
NAZIV DATOTEKE
Imunologija šesto izdanje.pdf
ISBN
8956610950238

OPIS

U ovom izdanju udžbenika svako je poglavlje osuvremenjeno u skladu s napretkom imunološke znanosti. Zadržana su uvodna osnovna poglavlja gdje se čitatelja upoznaje s općom slikom i načelima, kako bi lakše razumio sljedeća poglavlja koja donose pojedinosti različitih imunoloških pojava. Slijedi opis osnovnih sastavnica imunološkog sustava i imunološke reakcije, zatim njezina opća slika, nadzor i glavni opći dijelovi. Nakon toga su opisane osnovne imunološke metode koje su nužne za razumijevanje 2. dijela udžbenika koji se bavi kliničkom imunologijom u kojoj su metode glavno oruđe proučavanja i spoznaje. Svako je poglavlje osuvremenjeno u skladu s napretkom imunološke znanosti, a dodano je poglavlje o citokinima i kemokinima, području imunologije koje se brzo razvija i koje zahvaća i u mnoga druga područja medicinske i biološke znanosti.

Imunološkim / serološkim metodama pregleda krvi, dokazujemo prisustvo infekcije i identifikujemo njenog uzročnika. Najčešće se vrše pregledi na Hepatitis A, B i C, HIV ... Imunološke pretrage.

H. Lichtmana sa harvardskog Medicinskog fakulteta, spada u udžbenike koji se izuzetno često koriste u nastavi imunologije na medicinskim fakultetima širom sveta. OSNOVNA IMUNOLOGIJA V izdanje Funkcionisanje i poremećaji imunskog sistema ; Dodatnih 10% popusta na tri kupljene knjige koje nisu na akciji % 0 % Sačuvajte u listi želja.

POVEZANE KNJIGE