Taoistički feng shui

Taoistički feng shui - Levitt, Susan | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Levitt, Susan
DIMENZIJA
10,63 MB
NAZIV DATOTEKE
Taoistički feng shui.pdf
ISBN
9129016456888

OPIS

Drevni taoisti razvili su Feng Shui iz svog razumijevanja jedva zamjetljivog međudjelovanja energija koje uređuju svemir i zato nije moguće istinsko majstorstvo Feng Shuia bez poznavanja taoizma.Taoistički Feng Shui osigurava postepene smjernice za unapređenje vašeg doma, poslovnog prostora, vrta, imanja i okoliša, koristeći ovaj drevni sustav znanja. Kada se shvate osnove taoizma predočene u knjizi, čitatelj će jasno razumjeti filozofiju iza takvih pojmova kao što su najbolje boje za svaku sobu doma, smještanje namještaja sobu po sobu, ravnoteža yina i yanga, ispravno postavljanje osvjetljenja, oblikovanje krajolika, svrha predvorja i ulaza te ispravno korištenje zrcala, kristala, vodoskoka i drugih Feng Shui alata.

U početku, kao osoba koja je još bila daleko od feng shuija, osvojila me činjenica da je istorija feng shui-a stara više od 5000 godina. I za to postoje dokazi.

Jednom kad je utemeljena čvrsta podloga u taoizmu, čitatelji mogu jasno razumjeti filozofiju iza takvih pojmova kao što su "najbolje boje za svaku sobu doma", "smještanje ... TAOISTIČKI FENG SHUI Drevne osnove kineske vještine uređenja prostora autor: Susan Levitt meki uvez, 198 str. knjiga je nova Dostava prema dogovoru - HP, Tisak, osobno u Zagrebu - Črnomerec može osobno preuzimanje Unaprijed zahvaljujem ako se odlučite za ovu moju ponudu.

POVEZANE KNJIGE