Patuljkova učionica – zapažanje

Patuljkova učionica – zapažanje - Borovac, Ivanka (ur.) | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Borovac, Ivanka (ur.)
DIMENZIJA
8,32 MB
NAZIV DATOTEKE
Patuljkova učionica – zapažanje.pdf
ISBN
3219146336898

OPIS

Patuljkova učionica – zapažanje. Pitalice, tražilice, spajalice. Iz stranice u stranicu nižu se pitalice, tražilice, spajalice i slagalice za pametne glavice i vješte ručice. Uz privlačne crteže i maštovite zadatke razvijaju se zapažanje i koncentracija, uči se bojiti, crtati i pisati. Namijenjeno razvoju djece predškolske dobi Savršeno za igru i učenje!

slagalice i bojalice za pametne glavice i vješte ručice.Uz privlačne crteže i maštovite zadatke razvijaju se zapažanje i koncentracija, uči se bojiti, crtati i pisati.Namijenjeno ... Patuljkova učionica - Vesela mala škola Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji. Više slika.

Iz stranice u stranicu nižu se pitalice, tražilice, spajalice i slagalice za pametne glavice i vješte ručice. Uz privlačne crteže i maštovite zadatke razvijaju se zapažanje i koncentracija, uči se bojiti, crtati i pisati. Iz stranice u stranicu nižu se pitalice, tražilice, spajalice i slagalice za pametne glavice i vješte ručice.

POVEZANE KNJIGE