Terorizam i rat

Terorizam i rat - Zinn, Howard | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Zinn, Howard
DIMENZIJA
8,67 MB
NAZIV DATOTEKE
Terorizam i rat.pdf
ISBN
4006487436859

OPIS

U suradnji s Anthonyem Arnoveom, uglednim novinarom i političkim publicistom, Howard Zinn objavio je ovu knjigu kod nezavisnog izdavača Seven Stories Press iz New Yorka. To je izdavačka kuća koja se sa svojim autorima (glasovima savjesti kao što su Noam Chomsky, Gary Null, Howard Zinn i mnogi drugi) i najtiražnijim knjigama (koje se distribuiraju u Americi, Kanadi, Europi i Australiji) angažirala na promicanju drukčije vizije svijeta: svijeta socijalne pravde, demokracije i ljudskih prava za sve ljude. Upravo je takva i Zinnova knjiga Terorizam i rat, kritičko propitivanje najaktualnijih političkih i socijalnih problema suvremenog svijeta: globalizacija i militarizacija, demokracija i građanska prava, medijske manipulacije i arogancija vlasti. Howard Zinn je profesor emeritus na Bostonskom sveučilištu gdje predaje povijest i suvremenu politiku. Autor je klasičnog djela Povijest naroda Sjedinjenih Država i još dvadesetak knjiga. Dobitnik je nagrade za publicistiku (The Lannan Foundation Literary Award for Nonfiction) i nagrade Eugene V. Debs za stvaralaštvo i političku aktivnost.

U prvom dijelu rada objašnjava se definiciju pojma krize i krizne situacije te ... Naručite u VBZ online knjižari poznati naslov Terorizam i rat autora Zinn, Howard. Pronađite najbolje cijene uz najveći izbor! Brza dostava! Direktor Federalnog istražnog biroa (FBI) Christopher Roy izjavio je u Senatu da su neredi 6.

Objavljeno: 19.10.2014, 07:24h. Upravo kao i Al Quaeda i Islamska država (ISIS) predstavlja „made in the USA" ... Cyber-terorizam i rat na zemlji.

POVEZANE KNJIGE