Akvarijske ribice

Akvarijske ribice - Goodwin, David | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Goodwin, David
DIMENZIJA
3,63 MB
NAZIV DATOTEKE
Akvarijske ribice.pdf
ISBN
2292468623944

OPIS

Opsežni priručnik o više od 200 akvarijskih ribica – uključujući njihovo podrijetlo, veličinu, potrebe karakteristike i njegu. Priručnik o akvarijskim ribicama također sadrži praktične savjete o postavljanju i održavanju akvarija, te osnovne savjete o zdravlju i ishrani. Ilustriran od prve od zadnje stranice, ovo je neophodni priručnik za vlasnike akvarija, kao i za sve one koje zanimaju te fascinantne ribe.

Gotova hrana za ribice je odličan izbor, ne samo što se tiče omjera hranjivih tvari, već je takva hrana i dodatno vitaminizirana, a poznato je da se prilikom proizvodnje gube vitamini. Početna / AKVARIJSKE RIBICE / Živorotke. Pretraga.

Glavoč Zlatne ribice se hrane 1-2 puta na dan u vrlo malim količinama. Sve ono što padne na dno je višak, te predstavlja otpad koji dodatno onečišćuje vodu.

POVEZANE KNJIGE