Tito

Tito - Ridley, Jasper | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Ridley, Jasper
DIMENZIJA
11,5 MB
NAZIV DATOTEKE
Tito.pdf
ISBN
7261146753688

OPIS

Biografija Ridleyeva knjiga o Titu do sada je prevedena na dvadesetak jezika. U Velikoj Britaniji doživjela je tri izdanja, a otkako se 1994. pojavila na tržištu najčitanija je knjiga političke publicistike. Riječ je o Titovoj biografiji. Autor, uz brojna svjedočenja, mnoštvo zanimljivih i manje poznatih detalja, provjerenih izvora i anegdota, izlaže biografske činjenice o Titu i iznosi kronologiju povijesnih i političkih procesa unutar kojih se oblikovala državnička fizionomija Josipa Broza. Na stranicama knjige susre?emo glavne aktere hrvatske (i jugoslavenske) političke scene. Tu su i najznačajnije ličnosti i događaji koji su obilježili 20. stoljeće. Knjiga o Titu ima 532 stranice i 40 fotografija, opremljena je kritičkom aparaturom, kartama i kazalom imena. Sve što niste znali o legendarnom maršalu i gentlemanu, predsjedniku i političaru svjetske slave – saznajte iz Ridleyeve knjige o Titu. Kada se knjiga pojavila u knjižarama, u listopadu 2001, do svibnja 2002. bila je najprodavanija i najčitanija knjiga u Hrvatskoj! Provjerite zašto! Po ovoj knjizi BBC je snimio dokumentarni film o Titu.

Na licu je prikazan Titov lik. Naličje nosi reljef Jajca i natpis SFR Jugoslavija 29.XI 1943 Jajce - 29.XI 1973 ... Tito se pokazao većim saveznikom egipatskom vođi i od samih Sovjeta, tražio je da se Izrael proglasi agresorom .

Cijena 1.000 kn ~ 133 € Pošalji poruku Veleprodajna cijena: Približno: Netto cijena: PDV: Šifra oglasa: 5258548 Podijeli Spremi Osnovne informacije Lokacija Grad Zagreb. Opis oglasa.

POVEZANE KNJIGE