Sedam najvećih pogrešaka u odgoju

Sedam najvećih pogrešaka u odgoju - Friel, John | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Friel, John
DIMENZIJA
8,92 MB
NAZIV DATOTEKE
Sedam najvećih pogrešaka u odgoju.pdf
ISBN
8879903932021

OPIS

Ova je knjiga napisana kako bi pomogla obiteljima koje imaju određenu vrstu problema. Većina materijala u ovoj knjizi namijenjena je obiteljima koje su u krizi ili na rubu krize, ali možda toga nisu svjesne. Na primjer, nedostatak kontrole poriva i osjećaja osobne odgovornosti kod neke djece izazvao je porast zabrinutosti kod stručnjaka za mentalno zdravlje širom zemlje, o čemu gotovo svakodnevno svjedoče članci i programi u medijima. Zbog toga smo ovu knjigu pisali drugačije nego dosadašnje. Zadaća ove knjige je da vas potakne na razmišljanje i brižljivije razmatranje ovih sedam roditeljskih grešaka.

Preporuči knjigu prijateljima. grupa autora.

... Svaki dan, sedam dana u tjednu, ponekad i u noćnim smjenama roditelji se trude brinuti, njegovati, ali i usmjeravati svoje dijete u svim fazama njegova odrastanja. Zbog sveobuhvatnosti uloge koje roditeljstvo donosi čak i kod najinformiranijih roditelja dobre namjere brzo mogu biti zamijenjene starim obrascima odgoja. 10 najvećih pogrešaka u odgoju djece koje većina roditelja radi odgoj djece Najčešće roditeljske greške u odgoju koje mogu loše utjecati na dijete 5 razloga Roditeljske greške zbog kojih su djeca nestrpljiva, misle da su povlaštena i do… Još iz rubrike ... 7 najvećih pogrešaka u odgoju...

POVEZANE KNJIGE